Gość Manieks7 Opublikowano 21 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2011 Witam, chciałbym w swoim nissanie sunny III 2.0D Y10 1992r (combi) wymienić przednie łożyska, ponieważ przy 50km/h zaczynają strasznie szumieć, ale gry skręcam delikatnie w lewo - szum znika. Prosiłbym o radę jakie kupić z allegro, chcę kupić parę i również chciałbym aby było tanio i dobrze. Proszę o pomoc. Pozdrawiam. Na prawdę nikt nie wie? teraz wiem że na 100% łożyska ponieważ podniosłem jedno koło i "jechałem" i też był szum. Czy łożyska z N14 będą takie same dla Y10? http://moto.allegro.pl/lozysko-przod-almera-n15-sunny-n14-y10-wawa-montaz-i2009413292.html Co sądzicie o firmie "NTY" ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ZBYL111 Opublikowano 4 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2012 Witaj zawsze nowe lożysko troche polata tak jest takie samo y10 n14 przy wymianie przydała by sie prasa lub duuzy młotek ale młotkiem można uszkodzić nowe rozsądne łożysko ok150zł pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Cysiek89 Opublikowano 7 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2012 Ty tam masz ABS ?? jeśli tak to koszt około 90 zł szt. ja tak płaciłem u znajomego w sklepie za firmę BTA i spokojnie długo mi wytrzymały i dalej jeżdżą. Jeśli byś chciał to daj znać to ci mogę wysłać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.