ron5 Opublikowano 20 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2011 Witam,w mojej navarze w ciągu 3 lat spaliły się 3 żarówki w przednich lampach-te główne zarówki. Nie wiem czy paliła się zawsze ta sama strona.Inne żarówki sie nie przepalają. Czy to jest w miarę w normie?Co ewntualnie sprawdzić w instalcji?I jeszcze jedno-czy wyniana żarówki można zrobić w Navarze samemu?czy to proste?Z góry dziękuję za porady i pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin_gru Opublikowano 20 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2011 Trzeba jeździć na światłach całą dobę, więc może 1 żarówka na rok to normalne zużycie. Żarówki wymieniasz samemu. Dosyć prosta sprawa (problematyczna jest wymiana żarówek w halogenach w zderzaku), opisana jest w instrukcji ale i bez niej powinieneś sobie poradzić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sabt Opublikowano 20 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2011 Wymiana raz na rok żarówek to norma , czasami nawet tego nie wytrzymują, a wymiana jest banalnie prosta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luk Opublikowano 25 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2011 To norma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpirat Opublikowano 29 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2011 Zmieniam częściej, ale obstawiam że jest to spowodowane naszymi drogami i twardością zawieszenia. Miałem bixenony zamontowane też się paliły ale obstawiałem wtedy że to wina kiepskich małych skośnookich rączek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mirekg9 Opublikowano 29 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2011 Panowie, w żarówce to tylko cienki , mały drucik. Zawsze może się urwać na naszych drogach. W domu są żarówki i też się przepalają, choć rzadko je ruszamy /no,dwa razy do roku-na święta/. Pozdrowionka i szampańskiej zabawy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.