Leon 73 Opublikowano 20 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2011 Witam Pytam, bo nie znalazłem nigdzie indziej - od jakiegoś czasu moje gniazdka 12V w kabinie (pod zapalniczką, w schowku i w bagażniku) nie mają napięcia. Pomyślałem sobie, że to bezpiecznik, ale przejrzałem bezpieczniki w schowku i wszystkie ok. Z rozpiski na klapce nie wykumałem które są od gniazdek, no chyba, że muszę jeszcze pogrzebać w tych pod maską. Może ktoś z Was już miał podobny problem ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość opacinski Opublikowano 3 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2012 Nie jestem pewien, czy gniazdo zapalniczki jest na tym samym bezpieczniku co pozostałe gniazda zapasowe. Jezeli tak, to sprawdz bezpiecznik nr 7-/ 15 A / w kabinie - on zabezpiecza gniazdo zapalniczki / lewy rząd, górny bezpiecznik przed wolnym miejscem; albo licząc od dołu lewego rzędu to bezpiecznik na pozycji 7. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leon 73 Opublikowano 5 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2012 Zapalniczka działa, ten bezpiecznik już sprawdzałem. Dowcip polega na tym, że nie działają pozostałe gniazda, a bezpieczniki niby są ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość R35 Opublikowano 20 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2012 Podłacz pod Consulta... powinno coś wyjść. Jak możesz to daj znać co Ci powiedzieli i zapodaj DTC. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leon 73 Opublikowano 19 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2012 Jak będę przy okazji na warsztacie to rzucę temat, dam później znać jak wyszło. Narazie aura nie sprzyja na wydumki. Sprawa bardzo banalna - bezpiecznik wyglądał na cały a nie przewodził Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość opacinski Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Może napisz , który to był bezpiecznik. Z tego co piszesz wynika, że są różne bezpieczniki zapalniczki i gniazd dodatkowych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leon 73 Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Bezpiecznik w małej skrzynce pod maską z lewej strony (20 A) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.