monkahead Opublikowano 10 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2022 W dniu 25.07.2017 o 14:52, monkahead napisał: Ja zamontowałem tarcze Rotinger oraz klocki Textar i wszystko jest w jak najlepszym porządku. Tarcze są malowane w środku, w otworach wentylacyjnych. Czeka mnie znowu wymiana tarcz i klocków na przodzie, przebieg 156tyś km. W 2017 płaciłem za taki komplet z wysyłką 418zł. Dzisiaj nie mogę dostać zwykłych tarcz Rotingera, więc chciałbym kupić komplet ATM Mikoda + klocki Textar. Czy ktoś montował tarcze Mikody? Klocki Textar znam i są bezproblemowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sk_slawek Opublikowano 10 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2022 (edytowane) Montowałem zarówno tarcze jak i klocki Tekstara. Dwa lata i niczego niepokojącego nie widzę. Edytowane 10 Kwietnia 2022 przez sk_slawek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
monkahead Opublikowano 11 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2022 Montowałem zarówno tarcze jak i klocki Tekstara. Dwa lata i niczego niepokojącego nie widzę.Textar jest drogi, ponad 150zl za tarcze. Mikoda ma dobrą renomę, tarcza jest po 97zl. Niestety Rotinger ma tylko tarcze sportowe, w astronomicznej cenie. Klocki wezmę Textara, bo mnie starczają na tyle, co same tarcze = 80k km.Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
monkahead Opublikowano 24 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2022 Kupiłem w hamulce.martec.pl, tarcze Steinhof + klocki Mikoda, 315zł za caly zestaw, także jak dla mnie doskonała cena. Brałem już u nich wcześniej taki zestaw i było OK, mam nadzieję że teraz też tak będzie. Dzisiaj wymieniłem, wszystko pasuje idealnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi