Gość Biondas Opublikowano 23 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2011 Witam, teraz bardzo prosze wyobrazcie sobie mnie na kolanach zaplakanego blagajacego o pomoc. Sprawa wyglada tak ze wczoraj skasowalem dosc solidnie mojego ukochane autko, troche z mojej troche nie z mojej winy ale nie o samego dzwonka chodzi a o pomoc z waszej strony. Bardzo bym chcial reanimowac moj samochodzik, poniewaz mialem dosc dopasiona wersje z pelna elektryka wogole nie zniszczonym wnetrzem i super silnikiem na dodatek praktycznie bez rdzy (dbalem jak o dziecko) ale dostal tak ze nie bardzo sie bedzie chyba dalo. Jezeli ktos z was ma jakies dojscie do czesci takich jak: -Maska -Lampy -Prawy blotnik -Prawy kierunkowskaz -Zderzak -Chlodnica -Pas przedni. -I wszystko co moze sie przydac do odbudowy przodu. Ewentualnie cala nie zgnita karoseria albo cale kompletne auto tez bez rdzy moze byc zajechane byle bez rdzy to prosze o jakas wiadomosc. Autko bylo biale nadwozie tupu Hatchback 4/5 Bede bardzo wdzieczny za jakakolwiek pomoc Wojtek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość shimano52 Opublikowano 25 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2011 Kupienie słonka z karoserią bez rdzy graniczy z cudem. Albo przeogromnymi kosztami. Ciężko będzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.