Gość pogan4x4 Opublikowano 30 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2011 witam wyczytałem na forum ze pathfinder ma przygotowaną instalację pod światła przeciw mgielne i chciałem takowe światła dokupić ale zauważyłem pewien problem w moim przypadku na rogalu od świateł mogę tylko raz przekręcić na przeciwmgielne. znalazłem coś takiego http://allegro.pl/przelacznik-swiatel-navara-d40-pathfinder-r51-05-i1982605694.html i niewiem czy wystarczy jak zmienię rogal czy trzeba jeszcze coś więcej zmieniać? Następne pytanie z tej samej beczki chciałbym dołożyć tempomat, ale nawet nie wiem jak ma zrobione sterowanie. czy na osobnym rogalu ja np vw passat czy może tymi guzikami które są w kierownicy. może ktoś ma tempomat i może mi podpowiedzieć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alkaspaw Opublikowano 30 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2011 Tempomat ma sterowanie przyciskami z prawej strony kierownicy Co do przeciw mgielnych to trzeba zmienić włącznik zamontować przekaźnik w skrzynce pewnie jakiś bezpiecznik i chalogeny powinno działać co do tempomatu to nie wiem czy nietrzeba będzie programować coś w kompie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
camo Opublikowano 30 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2011 calkiem mozliwe, ze przekaznik i bezpiecznik do przeciwmgielnych juz jest. tak jest np w jeepie: kupuje sie zestaw: manetke przełacznika na wymiane oraz lampy, montuje, podpina pod istniejaca juz instalacje i wszystko dziala. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pogan4x4 Opublikowano 16 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2012 dzieki za odpowiedzi. juz wszystko wiem znalazłem nissanowską instrukcję obsługi i jest tam czarno na białym ja to zrobić. gdyby ktoś potrzebował mogę przesłać na maila Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lisowczyk Opublikowano 16 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2012 dzieki za odpowiedzi. juz wszystko wiem znalazłem nissanowską instrukcję obsługi i jest tam czarno na białym ja to zrobić. gdyby ktoś potrzebował mogę przesłać na maila ....będę bardzo wdzięczny jeśli dasz rade przesłać ta instrukcje (lisowczyk01@wp.pl) ps- zauważyłem ze są lampy tzw europejskie (tylko lewe) i one maja jeden (ten najniższy klosz koloru czerwonego- chyba do p/mgielnego) jesli one maja takie rozwiązanie to może można w tym miejscu u nas wkręcić czerwoną żarówkę (w wersjach z USA - w tym miejscu klosz jest biały) - podłączyć kabelek i może nie trzeba mocować w zderzaku jakiś dodatkowych lampek 4.0 V6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.