Gość baakus Opublikowano 12 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2012 Witam, borykam się z następującym problemem - padł mi silniczek od el szyby, kupiłem nowy na allego. Wygląda identycznie (choć jest chyba z almery), chcąc go zamontować pojawił się problem ponieważ linka między silniczkiem a prowadnicą jest krótsza i teraz albo przykręcę stelaż albo silniczek. Moje pytanie - czy jest jakaś możliwość by wydłużyć ów linkę, czy musze kupić nowy silniczek. Wydaje mi się, że to co kupiłem było montowane w 4/5 drzwiowym samochodzie a ja mam 2/3 i przednie drzwi są dłuższe. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość komorokoro Opublikowano 12 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2012 silniczek z linkami który był w 4/5 d nie bardzo pasuje w 3d ja z braku tego do 3d użyłem z 5d ale przykręciłem go w inne otwory niż ten co być powinien co prawda linka jest dość naprężona ale działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość baakus Opublikowano 12 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2012 przykręciłem go w inne otwory niż ten co być powinien co prawda linka jest dość naprężona ale działa Też o tym myślałem ale nie mam żadnych innych otworów w miejscu gdzie wypada mi silniczek. A może ma ktoś na zamianę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beton88 Opublikowano 24 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2012 Jeśli to sprawa linki to może udać się do firmy dorabiającej linki? a najłatwiej puścić w świat to co kupiłeś i kupić od wersji 3d:] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość komorokoro Opublikowano 25 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2012 i kupić od wersji 3d:] aha leżą i czekają a połowa tych co sprzedaje nie wie co sprzedaje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ZBYL111 Opublikowano 3 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2012 3d ma inną prowadnice jeśli w uszkodzonym masz sprawne linki a silniczek jest odkręcany dopasuj z innych nissanów a najłatwiej rożebrać stary silniczek z tego co kupiłeś przełożyć malutkie szczotki (jeśli nie pasuje cały silniczek )wyczyścić wszystko przesmarować i powinno działać troche zabawy ale warto 3d ciężko upolować pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.