jacek22 Opublikowano 14 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2012 zakupiłem kabelek http://allegro.pl/show_item.php?item=2029212975 zainstlowałem sterowniki dołczone na płytce z 2004 pozniej programy ddt2000 i nie moge sie połaczyc probowałem tez pascam, vag4.9, scanmaster i scan tol i zaden nic ustawiałem com 3 w windowsie i na tych programach i nic wyskakuje enble to open comunication port vista kabel widzi a programy nie moga sie połaczyc co jeszcze trzeba zrobic?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 14 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2012 a który rok masz alme?? programy co wymieniłeś poza DTT2000 i VAG-iem, działają pod ELM-em, i nei połączysz się tym co masz, prawdopodobnie zostałeś naciągnięty przez sprzedawcę, poczytaj w dziale DIAGNOSTYKA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek22 Opublikowano 14 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2012 (edytowane) rok 2000 a zapewniali ze sie połacze chciałem kupic elm ale odradzili i taki mi zaproponował. wyslał bys mi link ktorym kablem z alegro bym sie połaczył z autem? teraz zainstalowałm nowsze sterowniki do kabla z 2011 i dalej nic chyba masz racje naciagneli mnie i mam pytanie z jakimi autami sie łaczy ten kabel? Edytowane 14 Stycznia 2012 przez jacek22 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 14 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2012 jak masz traktor, to niestety żaden tani dostępny kabel nie da rady sie połączyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek22 Opublikowano 14 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2012 no to ładnie a ile takie kable kosztuja do ciagnikow jak ja mam i gdzie je szukac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 14 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2012 myślę, że jakiś używany KTS za 3-5tyś dął by radę ogólnie chyba nie ma sensu bo koszta są nie adekwatne do potrzeb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek22 Opublikowano 14 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2012 ostro i szkoda wielkie dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 14 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2012 niestety, traktor jest wspierany po OBDII, chyba dopiero od 2004 roku. Kiedyś chciałem sprawdzić po drodze, czy ten fejs działa jak zapewniał sprzedawca z P11.144 2000rok, ale nie chciał jakoś się umówić opis jest gdzieś na forum w diagnostyce, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ukcio Opublikowano 14 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2012 podczepiając się do tematu, próbował ktos podlaczyć się do almery n15 kablem elm327 (o ile w ogole się da?)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 15 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2012 podczepiając się do tematu, próbował ktos podlaczyć się do almery n15 kablem elm327 (o ile w ogole się da?)? a jakie tam masz złącze? OBD czy OBDII, jak jest już OBDII to się połączy, jak OBD to musisz mieć innego fejsa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ukcio Opublikowano 15 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2012 a jakie tam masz złącze? OBD czy OBDII, jak jest już OBDII to się połączy, jak OBD to musisz mieć innego fejsa to wiedzialem myslalem ze to jest jakos przyjete ze n15 ma np obd2 i juz, ale jak tak nie jest to sobie juz sprawdze danke i tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość newrys Opublikowano 6 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2012 kolego to jest proste, gniazdo na diagnostyce w aucie, ma 12v a napiecie w kabelku ma 6v, niema takiej opci na połączenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 6 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2012 kolego to jest proste, gniazdo na diagnostyce w aucie, ma 12v a napiecie w kabelku ma 6v, niema takiej opci na połączenie ale o co chodzi??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi