Gość azymut Opublikowano 20 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2012 Witam, jak w temacie. Mam Micrę i jestem niezadowolony z obecnie posiadanych zimówk Sawy. Czy ktoś może polecić mi coś sprawdzonego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bycool4 Opublikowano 20 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2012 Continental ContiWinterContact TS800 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manix Opublikowano 20 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2012 Witam, jak w temacie. Mam Micrę i jestem niezadowolony z obecnie posiadanych zimówk Sawy. Czy ktoś może polecić mi coś sprawdzonego? Ultragrip goodyear Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolo1005 Opublikowano 21 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2012 michelin alpin a3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.