Gość ewa qq Opublikowano 25 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2012 hej wszystkim.jestem posiadaczką qq od dwóch dni.na początek mały kłopot z poszukaniem wejść tylnich pasów bezpieczeństwa.są otwory w tapicerce ale wejść brak. |Kto pomoże? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harvester Opublikowano 25 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2012 Pewnie są schowane pomiędzy oparciem a siedziskiem i trzeba je wyjąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sceptyk Opublikowano 26 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2012 brawo, to pewnie pierwszy samochód. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemus863 Opublikowano 26 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2012 A swoją drogą to kto wydał taki samochód, z przyciętymi pasami pod kanapą ( bo zakładam, że tam są)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yasiorr Opublikowano 27 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2012 Hehehe nie trudno się domyślic, że pasy są schowane miedzy siedzeniami!! Mi akurat wydali furę z pasami zapiętymi!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AK47 Opublikowano 27 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2012 brawo, to pewnie pierwszy samochód. Panowie forum jest po to żeby sobie pomagać a nie "nabijać" sobie postów różnymi uwagami nie na temat.Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemus863 Opublikowano 27 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2012 Ewo znalazłaś te pasy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ewa qq Opublikowano 28 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2012 Ewo znalazłaś te pasy? Hej. Niestety nie znalazłam. Szukałam między siedzeniami i nic tam nie ma. Podobno mogą być pod kanapą ale teraz mam kłopot z podniesieniem tej kanapy. brawo, to pewnie pierwszy samochód. Tak pierwszy ale z Nissanów a wczesniej: amerykańska wersja toyoty camry...seat ibiza...citroen xsara picasso i prawie 17 lat prawo jazdy więc chyba nie jestem tak do końca żółtodziobem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popek82 Opublikowano 28 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2012 koleżanko jak podnisiesz kanapę to znajdziesz. też to przerabiałem nawet pojechałem do aso robić dym że nie ma gdzie pasa przypiać no i mi pokazali że jest. a niestety jest to na tyle niefortunnie skonstruowane że co jakic czas jak nie używasz to znowu wpadają pod kanapę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ewa qq Opublikowano 29 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2012 koleżanko jak podnisiesz kanapę to znajdziesz. też to przerabiałem nawet pojechałem do aso robić dym że nie ma gdzie pasa przypiać no i mi pokazali że jest. a niestety jest to na tyle niefortunnie skonstruowane że co jakic czas jak nie używasz to znowu wpadają pod kanapę. no też już do tego doszłam i nawet znalazłam jedno wejście od strony bagażnika ale dwa pozostałe są na pewno pod kanapą....tylko jak ją podnieść? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert65 Opublikowano 29 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2012 Od przodu kanapa wciskana jest dwoma nawijmy to bolcami w dwa plastiki, trzeba zdecydowanym ruchem wyszarpnąć ją do góry trzymająć tuż przy tych plastikach, natomiast tył mocowany jest także w dwóch miejscach, poprzez wystające spod kanapy kształtki z drutu, po wyjęciu przodu wystarczy pociągnąć do przodu kanapę.... i już. Przed montażem należy mocowania pasów powkładać, poprzeciągać poprzez te podłużne otworki, dosyć ciasno jest to spasowanei nie powinny więc się wysuwać, jest jeszcze ta gumka przy prawym mocowaniu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ewa qq Opublikowano 23 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2012 Od przodu kanapa wciskana jest dwoma nawijmy to bolcami w dwa plastiki, trzeba zdecydowanym ruchem wyszarpnąć ją do góry trzymająć tuż przy tych plastikach, natomiast tył mocowany jest także w dwóch miejscach, poprzez wystające spod kanapy kształtki z drutu, po wyjęciu przodu wystarczy pociągnąć do przodu kanapę.... i już. Przed montażem należy mocowania pasów powkładać, poprzeciągać poprzez te podłużne otworki, dosyć ciasno jest to spasowanei nie powinny więc się wysuwać, jest jeszcze ta gumka przy prawym mocowaniu... Bardzo dziękuję...jutro z rana będę działać.Pozdrawiam Raz jeszcze dziękuję,znalazłam w końcu te wejścia do pasów bezpieczeństwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość marcin 79 Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2013 (edytowane) Witam mam pytanie potrzebuje kupic pas bezpieczeństwa tylny środkowy i zastanawiam sie czy z modelu + 2 pasowałby do mojego autka iway 2009 r?? czy ktoś mi pomoże z tym pasem bezpieczeństwa?? czy są jakieś różnice w tych dwóch modelach?? Edytowane 14 Sierpnia 2013 przez marcin 79 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi