antoniobermuda Opublikowano 28 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2012 Zatkało mnie z rana jak zobaczyłem filmik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość slaweq22 Opublikowano 28 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2012 piękny GT-R powodzenia w modach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GODZILLA R35 Opublikowano 5 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gikerone Opublikowano 6 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2012 Powiem tyle stałeś się uzależniony od modyfikacji !!! Adrenalina tak samo działa przy hazardzie, alkoholu czy dragach. Że tak się wyrażę poruszasz strasznie hormon szczęścia . Wiem coś o tym mimo że nie mam takiej zabawki jak ty ale wiecznie jest mało pozdrawiam i sukcesów życzę. Panowie i panie na forum tylko nie zazdrościć koledze auta !!!!!. Mam nadzieje że kiedyś będziesz miał w nim dwa razy tyle mocy i pobijesz wersje alpha 12. Brawo !! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wsil01 Opublikowano 6 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2012 A mam takie pytanie czy ty masz / miałeś też problemy ze skrzynią biegów, że z 1 na 3 przeskakiwała podczas zmiany. Czytałem że koleś miał takie problemy i naprawy z tym związane kosztowały go w sumie $25.000?? A tak na marginesie ile kosztuje taki kit GT600??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GODZILLA R35 Opublikowano 7 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2012 (edytowane) A mam takie pytanie czy ty masz / miałeś też problemy ze skrzynią biegów, że z 1 na 3 przeskakiwała podczas zmiany. Czytałem że koleś miał takie problemy i naprawy z tym związane kosztowały go w sumie $25.000?? A tak na marginesie ile kosztuje taki kit GT600??? Witam Cię. Skrzynia o dwa biegi przeskakuje kiedy jest w trybie awaryjnym. Ludzie często mylą Launch control z w pełni wyłączonym DSC...niestety Launch control się włącza mając tryb 3xR plus włączana skrzynie w trybie manul(gdy wtedy ruszamy w przypadku wersji MK1 obrotomierz przy wciśniętym gazie i hamulcu wskakuje na 3,500RPM)...odpuszczamy hamulec i...znikamy. Ale jeżeli wyłaczy się DSC to kontolka świeci się wtedy na żółto...to się włącza kiedy np robimy pomiar na hamowni lub kiedy na śniegu np się zakopiemy i chcemy wyjechać...kiedy jest ten tryb włączony wszystko się zapisuje w tzw ,,black box"i jak coś się stanie wtedy w aucie nie podlega gwarancji jeżeli np producent w aso wykryje że auto było notorycznie w tym trybie pałowane wtedy skrzynia w R35 może nas troszkę kosztować. Mało tego Launch control nie był dostępny w pierwszych egzemplarzach GTR...ludzie mylili o tyle to z launch control gdyż w tym trybie jak staniemy i wciśniemy gaz w miejscu o można dojść na pole czerwone obrotomierza...i właśnie to kasowało napędy. Startując z trybu 3xR auto podlega gwarancji...i masakruje konkurencje;-) P.S odnośnie GT600 http://gt-rr.com/pro..._package&id=708 Edytowane 8 Marca 2012 przez GODZILLA R35 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wsil01 Opublikowano 17 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2012 Dzięki za odpowiedź a i mam jeszcze dwa pytanka:-) 1. Dlaczego HKS A NIE SWITZER PERFORMANCE LUB ALPHA (KTÓRY TUNER ROBI NAJWYTRZYMALSZE KITY NP. DO JAZDY NA CO ODZIEŃ ) 2. CZY TY CZASEM NIE UCZYŁEŚ NIE NA POLIBUDZIE?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GODZILLA R35 Opublikowano 24 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2012 (edytowane) Jeżeli chodzi o zajęcia na PW to nie udzielę odpowiedzi ;-) Natomiast różnice pomiędzy tunerami których wymieniłeś a HKS'em to przede wszystkim amerykanie robią pakiety pod tzw mieszanke c16. HKS robi pakiet na normalne paliwo(oczywiście można użytkować ten pakiet na c16 po paru zabiegach). Amerykanie mają dużą siłę przebicia przez marketing P800 jest pakietem który ma 700PS na normalnym paliwie na C16 oscyluje od800 do ok 850PS. AMS ma troszkę inna drogę rozwoju niż Switzer ale też bazuje na C16. Switzer jest o tyle popularny bo jest to jeden z najtańszych pakietów na 800PS. Japończycy jednak o tyle ciekawe mają podejście bo nie robią tak jak amerykanie że zawyżają ~wartości pakietu a dają sporo zapasu jeszcze. Tak więc na moim przykładzie widać mam nazwę HKS GT600 a moc ok 640PS.Na co dzień auto użytkuje się tak samo jak do tej pory.Zrobiłem nim ok 4000km od czasu modyfikacji i z niczym nie było problemu. pozdrawiam Edytowane 19 Marca 2012 przez GODZILLA R35 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crasch_sri Opublikowano 26 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2012 Witam Fajne fotki - sam bym chciał "pofocić" GT-Ra ,niestety nigdy nie miałem okazji zobaczyć go na żywo a co dopiero porobić zdjęcia. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elsebo Opublikowano 26 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2012 Zgadza sie bardzo fajne foty. Moze kiedys zobaczymy Godzille na zlocie...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GODZILLA R35 Opublikowano 26 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tofu Opublikowano 27 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2012 kurde fotki jak z NFS da ///// Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crasch_sri Opublikowano 28 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2012 te wcześniej fajniejsze - wyglądają jak HDRy może dlatego złudzenie jak by były z gry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GODZILLA R35 Opublikowano 28 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ewa_hb Opublikowano 28 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2012 Driver normalnie, tylko 200x lepszy Jaram się tym filmem od kiedy się pojawił na fb :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tofu Opublikowano 28 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2012 o KUR >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> cze ....... ale to ma z 7 s do ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, mozę 8 s dooooooooooooooooooooo 200 km/h ja cie p ,,,,, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crasch_sri Opublikowano 29 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2012 (edytowane) tiaa - większość samochodów jeżdżących po Naszych drogach jeszcze setki nie osiąga po takim czasie a tu 200!!! -robi wrażenie chociaż wydaje mi się że też nie ma co się sugerować filmikiem :/ , 200km/h w czasie 7-8s to byłby niezły wyczyn dla GT-Ra (nawet po tuningu) ale może się mylę Edytowane 29 Marca 2012 przez crasch_sri Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GODZILLA R35 Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Zdjęcia z imprezy na której gościł prezentowany samochód w temacie http://adrenalineshot.pl/galeria/SR-Night-vol.-IV-Platinium,66,48.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GODZILLA R35 Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2012 (edytowane) Auto już jest przygotowane na sezon 2012. Może uda się jeszcze w tym roku dokonać paru zmian odnośnie układu chłodzenia skrzyni i zamontuje się tzw IC o większej pojemności.Wzorowałem się na okleinie Teamu fabrycznego nissana który jeździ w barwach SUMO POWER w kategorii FIA GT1. Oceńcie sami ;-) P.S To jest już finalna wersja która czeka na Moscow Unlim. Pierwszy team z Polski--> kierowca Stanisław Nader + mój co pilot Piotr Woronkow. Do tego jest zespół techniczny Dominik Gołos , Patryk Cieślak , Support Paweł Skucha i paru przyjaciół którzy gościnnie lecą z nami ;-) Edytowane 9 Kwietnia 2012 przez GODZILLA R35 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elsebo Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Wyglada super, trzymamy kciuki!!! Brakuje tylko wlepy nissanklub.pl... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GODZILLA R35 Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 (edytowane) 1.miejsce klasa street AWD, 1,miejsce klasa King of Street ,Puchar za najszybsze auto zawodów SSS Bemowo 2012 Edytowane 25 Kwietnia 2012 przez GODZILLA R35 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ewa_hb Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 No to ja jeszcze raz z całego serducha gratuluje wygranej i trzymam kciuki za zawody w Moskwie )) Oby wszystko szło po Waszej myśli 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antoniobermuda Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Piękne i szybkie Auto. Gratulacje i życze powodzenia w Moskwie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość maykii Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Widziałem na Bemowie jak to lata Robi wrażenie. No i tak szybka zmiana biegów to jest poezja Gratki ode mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość slaweq22 Opublikowano 2 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2012 ładnie latasz i jak to mówią f*ck DSG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi