Gość Skiba1929 Opublikowano 6 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2012 coś pięknego! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GODZILLA R35 Opublikowano 7 Maja 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2012 Jest film z zawodów SSS na Bemowie.Włączcie jakość HD ;-) Bonus Fotki Mateusza Dąbrowskiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość slaweq22 Opublikowano 8 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2012 widze, ze masz wlepe ecu-performance, grzebałeś w obrotach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GODZILLA R35 Opublikowano 8 Maja 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2012 (edytowane) tak jak w opisie. Edytowane 8 Maja 2012 przez GODZILLA R35 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tony212 Opublikowano 9 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2012 (edytowane) Coś tam strzeliłem na bemowie Pzdr Edytowane 10 Maja 2012 przez Tony212 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartekZ33 Opublikowano 10 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2012 To tak jak rozmawialiśmy wczoraj wpadnij w sobotę na Cargo o 15 na spota Na zdjęciach kozak ale w realu w akcji mistrz Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crasch_sri Opublikowano 11 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2012 (edytowane) W końcu miałbym okazję zobaczyć GT-Ra (i to nie byle jakiego ) na żywo , bo to w sumie trochę już wstyd jeździć nissanem , bywać na forum ,interesować się marką a jeszcze GT-Ra nie widzieć na żywo Edytowane 11 Maja 2012 przez crasch_sri 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GODZILLA R35 Opublikowano 13 Maja 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2012 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ewa_hb Opublikowano 17 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2012 No i pojechaaaallliiiiii..... Przywieźcie puchar! Albo ze dwa! Bo i tak obiegło już fb... Iiiii objechali "700 ruskich koni" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Nissan GT-R PL Opublikowano 22 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2012 Jestem posiadaczem GT-R'a rocznik 2009 i zastanawiam się nad pakietem hks gt600. Czy po modyfikacjach odczuwa się dużo większą różnicę w przyspieszeniach i dźwięku z wydechu? Czy warto? Proszę o pomoc! A to mój 1 filmik nakręcony z wycieczki do Berlina ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Nissan GT-R PL Opublikowano 23 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2012 grafitowego, ale od zaborowskiego , mam też 350z fajny samochodzik ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Nissan GT-R PL Opublikowano 23 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2012 Tak już wytłumaczyłeś , to ten , niech odezwie się kolega z pakietem hks Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GODZILLA R35 Opublikowano 25 Maja 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2012 Mamy nową stronę. Włożyłem tam mnóstwo zdjęć z Unlim 500+ i mamy też swój kanał na YT.Będziemy teraz uzupełniali go filmami ;-) https://www.facebook.com/STANR35Godzilla http://www.youtube.com/user/STANr35godzilla P.S kolego jak masz rocznik 2010+ to ; Jeżeli planujesz rozwój do 800PS zrób taki zabieg HKSGT600 --->GT800 + 10plate cluch kit (oprogramowanie ecutec) Jeżeli planujesz rozwój do 640PS Układ wydechowy + Ecutec na ecu + ecu skrzyni biegów znany jako LC5 ;-) ten ostatni co wymieniłem to bardzo ostry pakiet za rozsądne pieniądze.Ja moje auto zaczynam rozbudowywać za chwilę. Jeżeli nie planujesz rozwoju to opcja układ wydechowy + programy w zupełności wystarczy. Pozdrawiam serdecznie ;-) http://autokult.pl/2012/05/23/sukcesy-polakow-w-moscow-unlim-500-wideo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tofu Opublikowano 26 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2012 przeleciałem ostatni filmik ,,, oku ,,,,wa .... a to nie trzeba mieć już licencji pilota ,,, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mody19933 Opublikowano 27 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2012 Widziałem dziś auto na zywo w rudnikach meggaa:)Skads kojarzyłem auto ale zbyt pozno przymniałem sobie ze jest na forum tak to bym zagadał do własciiela;p fura konkret robic przeciag:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GODZILLA R35 Opublikowano 24 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2012 (edytowane) http://autokult.pl/2...unlim-500-wideo Kanał na YT http://www.youtube.com/channel/UCpfLVwq6oT7rYDiTcA1mCtA znajdziecie tam dokument 20 minutowy z wyprawy ;-) 2:17 Enjoy ;-) Edytowane 17 Czerwca 2012 przez GODZILLA R35 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość slaweq22 Opublikowano 26 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2012 widze niezłe zdjęcia do tytułu Nissan miesiąca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GODZILLA R35 Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2012 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ewa_hb Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Nowe laczki wyglądają bardzo bardzo przyjemnie ;> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Robi... Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2012 miażdży pod każdym względem szacun za ilość włożonej pracy nie mówiąc o kosztach bo pewnie bym dom za to wystawił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GODZILLA R35 Opublikowano 27 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2012 (edytowane) troszkę zmieniliśmy image...z racji za uzyskany championat w Polsce 2012 Edytowane 27 Listopada 2012 przez GODZILLA R35 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tofu Opublikowano 27 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2012 ciekawie ,,, wygląda albo robi wrażenie jakbyś jakąś pumę obdarł ze skóry ,,,jak to jest zrobione ,,? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hot_rider Opublikowano 1 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2012 pewnie folia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GODZILLA R35 Opublikowano 10 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hot_rider Opublikowano 18 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2013 http://otomoto.pl/nissan-gt-r-hks-gt600r-bbs-akrapovic-w-pl-C27849741.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi