Len Opublikowano 18 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2013 Ciekawe czy kryzys czy nowy projekt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GODZILLA R35 Opublikowano 8 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Września 2013 (edytowane) Auto ma się dobrze obecnie z nowym motorem z modelu MKII. W zimę będę ze starego motoru robił nowy mocniejszy kute tłoki i korby HKS i ostrzejsze wałki + ori blok nissan. Auto ma parę nowych detali A jeszcze w tym miesiącu zawita u mnie rozszerzenie do HKS GT600R znanego jako HKS GT800. To tyle z newsów. Tak to będzie wyglądać w praniu Są to zmiany generalnie widoczne dla mechanika i od spodu auta wyłącznie. Po otwarciu maski nie będzie widać tego gdyż sprężarki w VR38DETT znajdują się na dole . Oczywiście osiągi Zmienią się drastycznie no i dźwięk. Sprężarki w tym pakiecie starczają na zwykłym paliwie do 900 PS.U mnie w tym sezonie będzie ograniczone do ok 750PS może 800PS. Na nowym silniku zaszaleje dopiero ;-) Edytowane 8 Września 2013 przez GODZILLA R35 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hot_rider Opublikowano 8 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2013 fajnie, ze projekt zyje, bo z tego co pamietam byla na sprzedaz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adash Opublikowano 25 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hot_rider Opublikowano 25 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2013 ja jeb... co za kocur Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adash Opublikowano 26 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2013 Miałem okazję się nim za kółkiem wczoraj przejechać i powiem, że robi robotę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dareken Opublikowano 26 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2013 (edytowane) 500+ Edytowane 27 Września 2013 przez dareken Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GODZILLA R35 Opublikowano 1 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2014 Troszkę się pozmieniało... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hot_rider Opublikowano 1 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2014 maska na wypasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GODZILLA R35 Opublikowano 11 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2014 Kadr z filmu HARDKOR DISKO (w kinach 4.4.2014) z udziałem Godzilli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tony212 Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Coś tam wykopałem na kompie z 2012r. Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz83 Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Przepiekne auto mam nadzieje ze kiedyś też sprawie sobie gtra. Nie ukrywam ze to auto to moje marzenie. Natomiast Twój model to już kozak na maksa Może kiedyś zobaczę na żywo. Pierwszy raz zobaczyłem go w Japan Trends gdzie dzielimy wspólną okladke Pozdro dla Godzilli i właściciela. Oby więcej takich aut na polskich drogach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GODZILLA R35 Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi