Gość petruś Opublikowano 20 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2012 A nade mną ktoś u góry czuwa:) Okazała się że to niedokręcone koło... A zrobiłem na nim 200km. Niby kołem ruszałem i luzu nie było, ale mechanik odkręcił mi śruby na tym kole prawie ręką.... Koło dokręcone i po problemie i ja żywy;). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasz11 Opublikowano 21 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2012 U mnie głuche, głośne stuki na nierównej drodze zostały zdiagnozowane jako luz na sworzniu wahacza (dwóch diagnostów powiedziało to samo). Plus mam do wymiany końcówkę drążka i łącznik stabilizatora. A i tak obawiam się, że jak to wymienię to się okaże, że trzeba coś jeszcze. Z tego, co piszecie wnioskuję, że będzie trzeba się zainteresować samymi wahaczami dolnymi i ich tulejami, jeśli te wymiany nie pomogą. Czy przypadkiem nie stuka Ci górny wahacz lub łożyska na zwrotnicy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maius Opublikowano 21 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2012 Wahacze sprawdzał, bo mu powiedziałem, żeby specjalnie na nie zwrócił uwagę. Co do zwrotnicy to muszę doczytać jak to sprawdzić samemu, bo może bym i sam zrobił, zawsze się czegoś nauczę, a i kasa w kieszeni zostanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi