ZbyszekZ Opublikowano 1 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2012 Witam !! Chciałbym zamontować webasto w swojej Navarze. Czy moglibyście mi napisać wady i zalety takiego sprzętu. Może ktoś z was posiada coś takiego,gdzie macie to zamontowane i jak się sprawuje. Czy warto się bawić w coś takiego,czy dać sobie spokój Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jacerek10 Opublikowano 2 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2012 mam już od 3 lat, polecam, wad brak, same zalety, po montażu proponuję tylko zakup jakiegoś dobrego akumulatora żelowego, bo zwykły szybko zdycha, dużo miasta mało tras, jak ktoś lata w trasie to i na zwykłym myślę da radę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZbyszekZ Opublikowano 2 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2012 Dzięki kolego a jakiej firmy proponujesz Webasto ostatnio natknalem się na webasto jakieś Niemieckiej firmy. Tu masz link:http://moto.allegro.pl/eberspaecher-ogrzewanie-12v-24v-webasto-nowe-i2063301967.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jacerek10 Opublikowano 2 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2012 ja zakładałem w ebac http://www.ebac.pl/index.php?option=com_zoom&Itemid=27&catid=10&PageNo=2 polecam, wiedzą co robią więc jest pewność że wszystko będzie działać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZbyszekZ Opublikowano 2 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2012 Dobra dzięki kolego za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leon 73 Opublikowano 3 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2012 Ja mam w pathu i jak kolega nie widzę wad. Urządzenie super, a teraz na tych mrozach to wogóle extra. 20 minut przed wyjściem z domu włączam sobie pilotem i po czasie wsiadam do ciepłego autka, skrobanie szyby jest niekonieczne. Tylko AKUMULATOR to rzecz ważna!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Maciej Navara Opublikowano 3 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2012 Witam. właśnie zakupiłem Navarke D40 2008 "czarna" super wrażenia z jazdy ale rano zimno i dlatego pytanie Ma ktoś z kolegów/koleżanek do sprzedania kompletne ogrzewanie postojowe mokre oczywiście , z nowym nie ma problemu tylko koszt wiadomo 6000-7000 pln, chodzi o dobrą używke. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.