gikerone Opublikowano 3 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2012 Witam chciał bym się dowiedzieć może ktoś wie czy pasuje skrzynia od n16 1.8 do n16 silnika 1.5. pytam bo może są kompatybilne. A może tańsza jest od 1.5d i też pasuje. Prosił bym o pomoc z góry dziękuje. Skrzynie RS5F50A, mają hydrauliczny wysprzęglik, zaś RS5F30A i RS5F70A posiadają sterowanie sprzęgłem przez linkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ZBYL111 Opublikowano 3 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2012 nie wiem czy pasują ale jeśli szukasz skrzyni mam z almera tino 1.8 kompletną za 200zł (wysprzęglana hydraulicznie) jeśli cie interesuje zadzwoń 667779477 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisner Opublikowano 4 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2012 Witam chciał bym się dowiedzieć może ktoś wie czy pasuje skrzynia od n16 1.8 do n16 silnika 1.5. pytam bo może są kompatybilne. A może tańsza jest od 1.5d i też pasuje. Prosił bym o pomoc z góry dziękuje. Skrzynie RS5F50A, mają hydrauliczny wysprzęglik, zaś RS5F30A i RS5F70A posiadają sterowanie sprzęgłem przez linkę Przerabiałem temat i niestety nie pasują. Pozdrawiam, Alan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gikerone Opublikowano 5 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2012 Wiecie może czy skrzynia od 1.5 i 1.8 almery tino pasuje do zwykłej almery. Czy są one takie same ??. jeśli ktoś jest pewien w 100% proszę o diagnozę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.