michal15 Opublikowano 7 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2012 Chciałem się spytać czy silniczek wycieraczek przednich do Primery P11 po liftingu (99-01) jest taki sam jak w wersji przed liftem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GeorgeGt Opublikowano 7 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2012 A w czym problem? Nie wydaje mi się aby były różnice. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zajdelek Opublikowano 7 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2012 Taki sam. a co sie dzieje z twoim? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal15 Opublikowano 7 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2012 Robi się zwarcie w tej przekładnii. Z tego co zauważyłem przepaliła się warstwa izolacyjna. Po odłączeniu tego wieczka z trzema stykami problem znika, tylko wycieraczki nie chodzą w trybie czasowym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zajdelek Opublikowano 7 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2012 a to czyli go rozbierales? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jamees Opublikowano 7 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2012 Mam ten problem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemektom1992 Opublikowano 7 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2012 Silniczki pasują, a nawet od P10 pasuje, także nie ma problemu. Może troche się różni wizualnie ale na śrubki pasuje, głowiczka do cięgła również. Funkcje wszystkie również. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal15 Opublikowano 8 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2012 Tak rozbierałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zajdelek Opublikowano 8 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2012 u mnie kiedys sie zatrzymywal gdzie chial, poprawilem styki i jest ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Wagant Opublikowano 24 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2012 Robi się zwarcie w tej przekładnii. Z tego co zauważyłem przepaliła się warstwa izolacyjna. Po odłączeniu tego wieczka z trzema stykami problem znika, tylko wycieraczki nie chodzą w trybie czasowym. Jak rozbierałeś to rozbierz go jeszcze raz. Sprawdź styki, bo jest tam styk z ujemnym potencjałem, służy on do hamowania silniczka, i jesli on będzie źle wyregulowany, to będzie zwierał podczas "dojeżdżania" wycieraczek do punktu spoczynkowego. I na to zwróć uwagę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość zubi Opublikowano 25 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2012 Mam problem z wycieraczkami przedniej szyby w p11 przed liftem, ktory polega na tym ze na pierwszym biegu zatrzymuje sie przy krancu szyby i nie chce wrocic do normalnej "zamknietej" pozycji. Na szybszych biegach nie ma najmniejszego problemu. Myslicie ze to moze byc kwestia zle wyregulowanego styku ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemektom1992 Opublikowano 25 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2012 Moim zdaniem, to kwestia wymiany silniczka, ale mogą byc również styki, używany silniczek 40zł, także nie ma tragedii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość zubi Opublikowano 25 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2012 no ale przeciez kreci idealnie na wyzszych obrotach rozbiore, poczyszcze i moze to cos pomoze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemektom1992 Opublikowano 26 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2012 spróbuj nasmarować sworznie tam gdzie przykręca się cięgło wycieraczek może się zaciera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nice-wawa Opublikowano 26 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2012 Mam problem z wycieraczkami przedniej szyby w p11 przed liftem, ktory polega na tym ze na pierwszym biegu zatrzymuje sie przy krancu szyby i nie chce wrocic do normalnej "zamknietej" pozycji. Na szybszych biegach nie ma najmniejszego problemu. Myslicie ze to moze byc kwestia zle wyregulowanego styku ? Trzeba rozebrać silniczek i podgiąć styki i wszystko będzie ok . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi