dudi4all Opublikowano 10 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2012 Drodzy koledzy forumowicze dzisiaj, jak nakazuje stempel w dowodzie rejestracyjnym udałem się na przegląd i wszystko już prawie był.o ok kiedy to Pan diagnosta nie mógł znaleźć wybitego nr VIN na ramie bądź w grodzi silnikowej. jedyne co było to tylko tabliczka przynitowana z prawej strony od błotnika. Proszę o pomoc w znalezieniu VIN-u. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kylo_k2 Opublikowano 10 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2012 Drodzy koledzy forumowicze dzisiaj, jak nakazuje stempel w dowodzie rejestracyjnym udałem się na przegląd i wszystko już prawie był.o ok kiedy to Pan diagnosta nie mógł znaleźć wybitego nr VIN na ramie bądź w grodzi silnikowej. jedyne co było to tylko tabliczka przynitowana z prawej strony od błotnika. Proszę o pomoc w znalezieniu VIN-u. na ramie na wysokości akumulatora, na wierzchu ramy, może być delikatnie pordzewiały więc trzeba oczyścić. A swoją drogą to diagnosta powinien się bardziej wysilić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dudi4all Opublikowano 10 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2012 Już znalazłem, wielkie dziękuję za pomoc... leci rating. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Whitie Opublikowano 10 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2012 Diagnosta jest od tego jak d*pa od srania żeby wiedziec gdzie wybite sa numery !!! Ależ mnie to wk....wia !!! No nie jestes pierwszy w każdym razie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hugh_h Opublikowano 12 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2012 a ja bylem w podobnej sytuacji kiedyś i udałem się do ASO po pomoc niezmiernie miło mnie zaskoczyli goście z ASO bo wzieli auto na podnośnik, przysłali gościa ze ścierą i zmywaczem ... znaleźli vin ale był tak słaby i pod gruba warsta biteksu że ogole nie było widać. kosztowało dziękuje szkoda że potem popsuli swoją opinię, a teraz mam nr zastępczy i mogę sobie go mieć gdzie mi się podoba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.