robson3231 Opublikowano 12 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2012 Witam u was moze wymienialiscie klamki bo ja juz z przodu ale te z tylu tez lepsze nie sa pewnie tez bede musial je wymienic na gwarancji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lenka Opublikowano 12 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2012 a co z nimi nie tak ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
em Opublikowano 13 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2012 Ja w zeszłym tygodniu u siebie zauważyłem, że schodzi "chrom". Na razie tylko na klamce kierowcy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AK47 Opublikowano 13 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2012 Witam u was moze wymienialiscie klamki bo ja juz z przodu ale te z tylu tez lepsze nie sa pewnie tez bede musial je wymienic na gwarancji. Temat przerabiany.Wymieniono na gwarancji ( pseudo chrom ).Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boom-er Opublikowano 16 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2012 Temat przerabiany.Wymieniono na gwarancji ( pseudo chrom ).Pozdro. Ja wymieniałem z tyłu nie ze wzlgędu na łuszczenie lakieru a z powodu pęknięcia-sprawka synka. Nie mogę powiedzieć złego zdania na temat klamek wewnętrznych ponieważ użytkuje pojazd czwarty rok i lakier z nich nie schodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kasjer Opublikowano 17 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2012 Mam to samo, drzwi przednie od strony kierowcy. Jeszcze nie zgłaszałem ale wymienię na gwarancji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Synkro Opublikowano 19 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2012 Mam to samo, drzwi przednie od strony kierowcy. Jeszcze nie zgłaszałem ale wymienię na gwarancji Właśnie zauważyłem, że z klamki na drzwiach pasażera z przodu schodzi chrom. Niestety nie ma już gwarancji, a na allegro prawych klamek brak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radek1 Opublikowano 18 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2012 Wymiana na gwarancji bez problemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ferrit Opublikowano 18 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2012 Mi też zmienili klamkę od kierowcy - na gwarancji. Chyba tapicerka jest nie w 100% dokładnie założona, bo jak otwieram, to mi klamka haczy o ramkę wokoło. Należy troszkę przesunąć tapicerkę w kierunku tyłu auta. Co ciekawe że szyba pasażera przestała się opuszczać od niedawna ? Nie działa przycisk w drzwiach kierowcy. Podnoszenie jest OK. Przypadek ? To te same drzwi co wymieniona klamka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luxs Opublikowano 24 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2012 Mi też zmienili klamkę od kierowcy - na gwarancji. Chyba tapicerka jest nie w 100% dokładnie założona, bo jak otwieram, to mi klamka haczy o ramkę wokoło. Należy troszkę przesunąć tapicerkę w kierunku tyłu auta. Co ciekawe że szyba pasażera przestała się opuszczać od niedawna ? Nie działa przycisk w drzwiach kierowcy. Podnoszenie jest OK. Przypadek ? To te same drzwi co wymieniona klamka. Heh miałem to samo. W drzwiach kierowcy szybę tylną prawą zamykało ale nie opuszczało zanim podjechałem do ASO naprawiło się samo. Guzik w tylnych prawych drzwiach działał w obie strony. Może jakiś syf się tam dostał. Pyknij sprężonym powietrzem w guziki jak nie masz gwarancji i powinno zatrybić. Co do klamek, u mnie została wymieniona przednia pasażera i tylna prawa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Lider Opublikowano 27 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2013 Na ostatnim przeglądzie gwarancyjnym wymieniono mi klamke wewnętrzną po str pasażera. ( pekniety lakier ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daan Opublikowano 15 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2014 Witam. Podbijam temat. Qashqai już po gwarancji. Myślę kupić klamki wewnętrzne samemu i samemu je wymienić. To chyba nie jest wielki wyczyn ale niewiem jak się za to zabrać. Może ktoś już wymieniał i dysponuje wiedzą, instrukcją/manualem... Nie chcę "po omacku" wymieniać bo coś można jeszcze urwać..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slik Opublikowano 15 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2016 też mam problem z klamką - schodzi chrom. Na allegro są od około 40 zł, tylko pytanie jak ją zdemontować ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 16 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2016 Może to będzie pomocne: 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fergul11 Opublikowano 16 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2016 Ode mnie 6ka z plusem za taki obrazkowy tutorial , jeśli masz siłę moc potęgę podklej go tu http://forum.nissanklub.pl/index.php/topic/101576-instrukcje-poradniki-i-inne-wynalazki/ z pod tytułem Wymiana klamki , demontaż bocznej tapicerki drzwi przednich zawsze będzie można szybko odnaleźć bez przekopywania całego tematu i czytania wielu postów ? Co Ty na to ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smitek Opublikowano 16 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2016 Dobra robota JACKO29 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slik Opublikowano 16 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2016 bardzo dziękuje. Przyda się. Czy orientujecie się czy te zamienniki na allegro jakoś bardzo wyglądem i jakością różnią się od oryginału? są od 35 zł (+wysyłka) a to dość mało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqtico Opublikowano 18 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2016 bardzo dziękuje. Przyda się. Czy orientujecie się czy te zamienniki na allegro jakoś bardzo wyglądem i jakością różnią się od oryginału? są od 35 zł (+wysyłka) a to dość mało Kupowałem te najtańsze 2 sztuki wykonanie jak dla mnie za tą cenę nie ma się do czego przyczepić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scanik Opublikowano 20 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2016 Może to będzie pomocne: JACKO29 skad masz takie cuda? Masz cala serwisowke do QQ J10? :-) Wysłane z mojego HUAWEI GRA-L09 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 20 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2016 Skąd mam??? PW A serwisówki nie mam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fergul11 Opublikowano 20 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2016 Książkę ma i skanuje po stronie jak kiedyś studenci kserowali , taka kniga u mnie w sklepie format A4 - 20€ , widziałem w zeszłym roku w Halfords -Limerick Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lis.gdansk Opublikowano 23 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2016 witam, przerabiałem dziś temat odnośnik; http://forum.nissanklub.pl/index.php/topic/98670-wymiana-przedniej-wewn%C4%99trznej-klamki/?p=1109532 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi