Guest damost4 Posted February 13, 2012 Share Posted February 13, 2012 Tak jak wyżej. Chciałbym kupic nowe radio do almery n16, ale nie wiem jakie... max 300 zł. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bReko Posted February 13, 2012 Share Posted February 13, 2012 Bierz Kenwooda, w tej cenie deklasuje wszystko, przyciski sa bardzo czule ale to kwestia przyzwyczajenia Zakladam, ze nie bedziesz za bardzo modyfikowal swojego audio, wiec 1 para RCA wystarczy w zupelnosci, a dla latwiejszego szukania podaje link http://allegro.pl/kenwood-kdc-4051ug-kdc-4051ur-usb-pl-gwara-krakow-i2091266963.html Pozdro Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest damost4 Posted February 14, 2012 Share Posted February 14, 2012 Szczerze mówiąc nie orientuje się w tym prawie w ogóle. 1 para RCA czyli o co chodzi? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bReko Posted February 14, 2012 Share Posted February 14, 2012 jest to wyjscie niskonapieciowe do podlaczenia opcjonalnie zewnetrznego wzmacniacza, ale jesli nie interesuja Cie glebsze modyfikacje audio to ta informacja jest nie istotna Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Domino987 Posted February 15, 2012 Share Posted February 15, 2012 W tej cenie raczej obojętnie co kupisz, wszytko będzie grało na podobnym poziomie. Wybierz to które Ci sie spodoba ( mówię o radyjkach firmowych nie o Denverach itp). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bReko Posted February 15, 2012 Share Posted February 15, 2012 Zawsze mozna kupic cos lepszego od drugiego Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jacek22 Posted February 16, 2012 Share Posted February 16, 2012 kup uzywke jakołs markowa a bedzie juz całkiem git Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grzechalm Posted February 17, 2012 Share Posted February 17, 2012 ja proponuje poszukac czegos z wyjsciem usb, nie trzeba plyt wozic:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest pagio1 Posted February 25, 2012 Share Posted February 25, 2012 Witam, damost4 możesz pochwalić się jakie wybrałeś radyjko. Jestem też przed wyborem radyjka, wystarczy mi zwykłe wejściem USB i AUX. A może masz fotkę? Jest tego na allegro nie wiem które wybrać. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest damost4 Posted February 27, 2012 Share Posted February 27, 2012 Nie kupiłem jeszcze nic, ale prawdopodobnie kupię Kenwooda KDC-4051UG Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest marlinek Posted February 29, 2012 Share Posted February 29, 2012 Witam. To mój pierwszy post na tym forum. Mój kolega jest posiadaczem Almery i chce wymienić radio. Moje pytanie brzmi: Czy można wstawić nowe radio w miejsce pod pokrętłami??? Jest tam mały schowek na duperele.Czy ktoś próbował czy lepiej wstawić w miejscu starego? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts