hot_rider Opublikowano 11 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2012 na pewno samo z siebie sztywnosci nie straciło, nie ma takiej opcji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tokyo Opublikowano 12 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2012 Upatrzyłem sobie taki serwis w Zielonce. Na innym forum Nissana bardzo go chwalą. http://www.blonski.com.pl/ Podjadę- może rozkminią o co common Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
surus10 Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2012 pytanie a czy ktos wymieniał sworzen przedni górny??czy trzeba cały wachacz pytam na przyszłość bo chce założyć poliurytany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hot_rider Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2012 sa cale wahacze i sa sworznie osobno a propo tytułowego sworznia to przyszły mi z JUESEJ i te już wygladają o wiele lepiej niz te polskie odpowiedniki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zdz Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Surus10 -właśnie będę zakładał poliuretany-nie trzeba zmieniać wachacza-wyciskają prasą gumowe i wciskają poliuretan (w warsztacie który mi to robi) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
surus10 Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2012 wiem wiem bo robilem juz manewr ten w s13 ale pytam bo jesli niebyl by dostepny sworzen osobno to raczej niechcial bym poli zalozyc z starym sworzniem ktory pewnie by sie wysral chwile po dlatego odrazu wymienie wszystkie sworznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi