Mr. Rockandroll Opublikowano 15 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2012 Witam, mam problem podczas korzystania z Iphone'a podłączonego przez Bluetooth. Niby wszystko wygląda OK, telefon jest podłączony, książka telefoniczna zsynchronizowana, ale połączenia przychodzące wyświetlane są w postaci numeru telefonu, a nie nazwy kontaktu (z kolei podczas przeglądania książki telefonicznej przez bluetooth kontakty wyświetlają się prawidłowo). Wcześniej korzystałem z Samsunga Wave 8500 i podczas połączenia przychodzącego wyświetlała się prawidłowo nazwa kontaktu. Przeglądałem już forum w poszukiwaniu podobnych tematów, ale nie znalazłem nic ciekawego nt. problemów z Iphone'm. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Isobel Opublikowano 18 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2012 Hmmm miałam ten sam problem z samsungiem Galaxy S 1. Ale wtedy nawet nie wiedziałam, ze może być inaczej, tzn. że powinny się wyświetlać kontakty ... Teraz mam Samsunga galaxy S 2 i wszystko działa tak jak powinno. Zdaję sobie sprawę, że ci nie pomogłam, ale może to oznacza, że niektóre modele telefonów nie współpracują z Jukami tak, jak powinny... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jukeboy Opublikowano 18 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2012 Hmmm miałam ten sam problem z samsungiem Galaxy S 1. Ale wtedy nawet nie wiedziałam, ze może być inaczej, tzn. że powinny się wyświetlać kontakty ... Teraz mam Samsunga galaxy S 2 i wszystko działa tak jak powinno. Zdaję sobie sprawę, że ci nie pomogłam, ale może to oznacza, że niektóre modele telefonów nie współpracują z Jukami tak, jak powinny... Mój Samsung na początku pokazywał nazwy a ostatnio też same numery pokazuje chyba trza by było od nowa sparować ale jeszcze nie sprawdzałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
inys1 Opublikowano 28 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2013 Nokia lumia 610 działa dziś podłączyłem i działa bez problemu wchodząć do auta i po przekręceniu kluczyka sama łączy się z komputerem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
funyboy Opublikowano 28 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2013 miałem podobny problem, sytuacja rozwiązała się gdy w książce w samochodzie oraz w telefonie numery sie pokrywają i sa bez kierunkowego do polski czyli 48, może u Ciebie jest podonie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartoszN Opublikowano 11 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2013 proponuję aktualizacją iPhona zrobić - znajomy miał tak samo w QQ i pomogło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.