Bart-qlka2 Opublikowano 17 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2012 Witam! Może ktoś polecić jakieś dobrze pasujące dywaniki gumowe do P11? Najlepiej z wysokim rantem żeby się woda nie wylewała. Oglądałem na Allegro i jest tam w zasadzie jeden typ dywaników do Primery. Jeżeli chodzi o ścisłość to wcale nie są takie dedykowane. To po prostu zbieranina modeli dywaników wybrana z palety producenta która ma niby idealnie pasować. Może to ktoś potwierdzić? Mam mieszane uczucia jak ktoś pisze że są te same dywany do P10 i P11. Najlepiej byłoby Petex'a dostać ale do P11 jużnie robią. Aktualnie mam jakieś czeskie ZPV. Zrobione dobrze ale mały za mały rant mają i średnio pasują. Pozdrawiam i czekam na odpowiedzi albo fotki Waszych dywaników. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ulisses Opublikowano 17 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2012 Ja kupowałem tutaj: http://allegro.pl/listing/user.php?us_id=6968852 (odbierałem osobiście) i są w miarę ok, woda się nie wylewa. Koszt koło 45zł./komplet. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart-qlka2 Opublikowano 17 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2012 Ja kupowałem tutaj: http://allegro.pl/li...p?us_id=6968852 (odbierałem osobiście) i są w miarę ok, woda się nie wylewa. Koszt koło 45zł./komplet. Nie widzę żeby miał gumy do Primery. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maius Opublikowano 17 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2012 Ja mam kupione niby pasujące do Primery, ale idealne dopasowane nie są, chociaż swoje zadanie spełniają dobrze - nic się nie wylewa, nie przesuwają się też za bardzo, można pod fotelem pasażera spokojnie umieścić gasnicę i gumory rant ją blokuje. Mogę sprawdzić co to, skąd to i wrzucić zdjęcia ale to chyba dopiero w niedzielę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ulisses Opublikowano 17 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2012 Nie widzę żeby miał gumy do Primery. Nie ma wystawionych ale ogólnie ma takie w sprzedaży. Zadzwoń zapytaj, pewnie wystawi na allegro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość leszekb Opublikowano 17 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2012 http://allegro.pl/nissan-primera-p11-p-11-dywaniki-gumowe-korytkowe-i2070299389.html a coś takiego ? czy ktoś te już wypróbował ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drone Opublikowano 17 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2012 ja kupiłem do swojej primerki dywaniki w tesco za 30 zł gumowe-nie są dedykowane do primer ale pasują bardzo dobrze a to dlatego że producent przewidzła taką możliwość i można je było przyciąć nozykiem do odpowiednich rozmiarów-cięć nie widać, ranty są zachowane, wszystko pasuje.Niewidze sensu wydawac nie wiadomo ile na jakies dywaniki dedykowane dla primer skoro można kupić, wprawdzie nie orginalne, ale dobre dywaniki taniej i je sobie odpowiednio przyciąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GreeN_OnE Opublikowano 18 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2012 http://allegro.pl/dywaniki-korytka-szare-tunel-nissan-primera-bhl-i2092738774.html ja mam takie i ładnie pasują, są bardzo elastyczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
and_pec Opublikowano 18 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2012 Te za 53 zeta są dobre Tak naprawdę to i tak po roku będziesz musiał wymienić dywan pod kierowcą bo wydrzesz w nim dziurę piętą. Dobrze jak mają pod spodem gumowe cycki zapobiegające przesuwaniu się na wykładzinie Najlepszym rozwiązaniem byłyby rzepy na całości tak jak w oryginalnych welurach. Na pewno dywany muszą być korytkowe jeśli nie chcesz kłaść pod nie szarych gazet lub tektury do zbierania wody. Te z tej aukcji za 53 zeta mają dodatkową płetwę na lewą nogę kierowcy. dzięki czemu nie drzesz i nie brudzisz wykładziny w okolicach pedału sprzęgła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Zbyszko Opublikowano 21 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2012 Ja dostałem w Norauto dedykowane gumowe z rantem. Przy stoisku z dywanikami jest katalog, szukasz modelu i po numerach wybierasz dywaniki. Ja jestem zadowolony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kiwi Opublikowano 22 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2012 Ja kupiłem właśnie takie dywaniki i jestem z nich zadowolony, nic się z nich nie wylewa, ani się nie przesuwają. Super pasują i cena też nie powala. http://allegro.pl/ni...2120411395.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart-qlka2 Opublikowano 23 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2012 Ja kupiłem właśnie takie dywaniki i jestem z nich zadowolony, nic się z nich nie wylewa, ani się nie przesuwają. Super pasują i cena też nie powala. http://allegro.pl/ni...2120411395.html A tyły dobrze pasują? Bo z tego co widziałem to większość sprzedaje z tyłami niesymetrycznymi a te są symetryczne. Nawiasem mówiąc to te przody wg producenta dedykowane są do passat'a.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kiwi Opublikowano 23 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2012 A tyły dobrze pasują? Bo z tego co widziałem to większość sprzedaje z tyłami niesymetrycznymi a te są symetryczne. Nawiasem mówiąc to te przody wg producenta dedykowane są do passat'a.... Moje pasują ekstra. Jak coś to mogę zrobić zdjęcia. Zawsze to lepiej zobaczyć u kogoś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart-qlka2 Opublikowano 24 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2012 Moje pasują ekstra. Jak coś to mogę zrobić zdjęcia. Zawsze to lepiej zobaczyć u kogoś. Jeżeli to nie problem to pstryknij. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kiwi Opublikowano 24 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2012 Brudne, ale pogoda nie sprzyja ich czystości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriu276 Opublikowano 26 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2012 mam takie jak na fotkach juz 3 lata i wyglądają jak nowe. Gruba guma, wysokie krawędzie zdecydowanie polecam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi