nestio_vip Opublikowano 22 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2012 Dzis odebralem auto. Wymienili mi sonde druga( jezdzilem z bledem 3 lata:P) wymienili caly rozrzad, do tego uszczelka, czujnik polozenia walka rozrzadu i robocizna, a za wszystko 1490zl. Duzo? Problemy ustaly, auto nie szarpie, a kopa ma jak nigdy:D Podobno lanuch byl rozciagniety bardzo, wytwarzaly sie opilki, czego efektem bylo wypalenie katalizatora...Ma to sens? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oskar Opublikowano 22 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2012 Dobra cena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość robbix Opublikowano 22 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2012 Dzis odebralem auto. Wymienili mi sonde druga( jezdzilem z bledem 3 lata:P) wymienili caly rozrzad, do tego uszczelka, czujnik polozenia walka rozrzadu i robocizna, a za wszystko 1490zl. Duzo? Problemy ustaly, auto nie szarpie, a kopa ma jak nigdy:D Podobno lanuch byl rozciagniety bardzo, wytwarzaly sie opilki, czego efektem bylo wypalenie katalizatora...Ma to sens? witam. mam podobny problem (wcześniej się rozpisywałem). Też czeka mnie wymiana.. Napisz proszę jaki masz przebieg?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nestio_vip Opublikowano 23 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2012 Przebieg mam 175tys, alma z polskich drog. Auto serwisowane do 2007r. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oskar Opublikowano 23 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2012 Mnie dopadła ta przypadłość przy 197 tys. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nestio_vip Opublikowano 23 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2012 Wiec ciesze sie, ze nie jestem jedyny:) A ze wypalilo mi kata, wywala mi blad P0420, wiec w czwartek jade zaradzic wyskakiwaniu Check engine z powodu bledu, ktory brak kata powoduje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oskar Opublikowano 30 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2012 ===================================================================================================== Głosujemy w konkursie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! http://www.auto-swia...san-klub-polska ===================================================================================================== ===================================================================================================== Głosujemy w konkursie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! http://www.auto-swia...san-klub-polska ===================================================================================================== Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi