kapelan78 Opublikowano 29 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2012 Witam , poza oczywistymi problemami z termostatem ( co rok wymiana + płyn + serwis + pieprzenie serwisu że ten typ tak ma ) pojawił się nowy problem . Otóż gdy ustawiam temperaturę na LO - jest ok , jak dam tylko na 16.5 stopnia - od razu gorące powietrze Bez względu na temperaturę silnika Czy ktoś przerabiał ten problem????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal801 Opublikowano 29 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2012 Czujnik klimatronika padł lub coś sę wypieło przy nim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kapelan78 Opublikowano 1 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2012 Dzięki kolego , sprawdzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jankbkak Opublikowano 3 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2012 Witam , poza oczywistymi problemami z termostatem ( co rok wymiana + płyn + serwis + pieprzenie serwisu że ten typ tak ma ) pojawił się nowy problem . Otóż gdy ustawiam temperaturę na LO - jest ok , jak dam tylko na 16.5 stopnia - od razu gorące powietrze Bez względu na temperaturę silnika Czy ktoś przerabiał ten problem????? tak mam to samo i wiele innych rzeczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kapelan78 Opublikowano 8 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2012 Kolego dzięki poradzie jednego z forumowiczów problem wyeliminowałem za 10 zł i 10 sekund Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NuMeR Opublikowano 8 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2012 Nom to napisz chociaz dzieki kogo radzie udalo ci sie to zrobic i co bylo tego powodem ? Ludzie szukajac takiego problemu beda juz mieli odpowiedz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kapelan78 Opublikowano 13 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2012 Jeden z kolegów doradził tak. Pod włącznikiem świateł awaryjnych jest okrągły otwór w plastiku poprzecznie przedzielony poprzeczkami . pod nim podobno kryje się czujnik w formie wentylatora Za radą kolegi kupiłem sprężone powietrze w sklepie komputerowym ,rurka między te małe poprzeczki , 10 sekund czyszczenia i stał się cud. DZIAŁA Znalazłem mój wybawca to użytkownik logis - jeszcze raz dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.