MILKI Opublikowano 1 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2012 Witam.To mó pierwszy post na tym forum.Posiadam Primera p12 kombi 2003 od miesiaca.Wszystko by było pieknie,ale nie gra mi cd, tzn . po włożeniu plyty cd audio wyskakuje na wyswietlaczu napis disc error. Czy miał ktos juz taki problem?Przepraszam ze zakladam nowy temat,ale jakos nie mogłe znalezc nic na ten temat.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oskar Opublikowano 1 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2012 Próbowałeś inna CD wsadzic? Moze masz porysowaną badź zaniczyszczoną? Mój CD tak reaguje czasami po włożeniu płyty, wyjmij i jeszcze raz wsadz, jak masz tak z paroma płytami to masz coś z laserem Cd, że nie czyta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawid1 Opublikowano 1 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2012 Proponuję zakupić płytkę czyszczącą koszt nie wielki a bardzo pomaga http://allegro.pl/listing.php/search?string=plyta+czyszcz%C4%85ca&category=0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
preston81 Opublikowano 1 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2012 cd raczej do regeneracji te nissanowski czytniki sa slabej jakosci nie toleruja kazdego rodzaju plyt , tez czesto mam disc error nawet na plytach ktore wczesniej czytał, laser - regeneracja koszt ok 150 zł , plyta czyszcząca moze i pomoze ale nie na dlugo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MILKI Opublikowano 2 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2012 Dziękuje, za podpowiedzi.Sprawdze z płytką czyszczącą.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tio_Pepe Opublikowano 4 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2012 U mnie płyta czyszcząca pomogła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SEBO2_0 Opublikowano 30 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2012 Witam a mi nie chce oddac plyty jezdze z nia juz ponad miesiac. Jak chce ja wyjac to slychac jak by cos przeskakiwalo, jak wyjac ta plyte/ pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jwa Opublikowano 31 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2012 rozebrac konsole srodkową wyjąć radio zdiąć górną obudowe radzi i wyjąc płyte złożyc konsole środkową cała filozofia są posty dokładne w tematyce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.