Gość aaa22 Opublikowano 4 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2012 Przeszukując serwisy ogłoszeniowe natknąłem się na ciekawe ogłoszenie, cena niska ale podejrzewałem że chodzi o cene wykupu + jakieś raty do spłaty o których nie wspomniano. Otóż nie, klasyczny wałek z wyłudzeniem pieniędzy, poniżej oryginalny, nie zmieniany tekst, jest też nr ogłoszenia które można sprawdzić. ********************************************************************* Temat Odp: [otoMoto.pl] Zapytanie dotyczące ogłoszenia nr C23143049 Nadawca U K Odbiorca xxx.pl Data Dzisiaj 00:09 Samochód zarejestrowany w Polsce uzywany jest przede wszystkim na drogach Anglii .Jestem 2 wlascicielem, samochód byl kupiony w salonie w Polsce. Jest ksiazka serwisowa (pusta). Auto w pelni sprawne, po przegladzie. W ostatnim czasie wymienialem: wszystkie plyny i filtry, tarcze hamulcowe (Bosch), klocki hamulcowe (Bosch).Samochód w idealnym stanie wszystkie naprawy i sprawy serwisowe robione natychmiast,opony nowe wielosezonowe,wymieniony rozrzad,olej i wszystkie filtry,klimatyzacja po przegladzie samochód nie wymaga zadnego wkladu finansowego naprawde wart obejrzenia serdecznie polecam i zapraszam . Piekne wnetrze samochodu sprawia ze jest on wyjatkowy.Jest to trudne do wykorzystania w lewo jazdy samochodem strony w Wielkiej Brytanii, Zdecydowalismy sie sprzedac ten samochód i kupic samochód w Anglii.Jesli zdecydowalismy sie kupic samochód, znalazlem sposób na dostarczenie samochodu do Polska wkrótce. Czekam Na Odpowiedz ! PS: Samochód nie mial zadnego wypadku. ...nie bylo zadnego wypadkuJest to wersja europejska i auto ma tak kierownice odrazu po lewej stronie !!! --- 3.3.12 (Sob), otoMoto.pl <powiadomienia@otomoto.pl> napisał(a): Od: otoMoto.pl <powiadomienia@otomoto.pl>Temat: [otoMoto.pl] Zapytanie dotyczące ogłoszenia nr C23143049Do: nikzaach62@yahoo.plData: 3 Marzec 2012 (Sobota), 18:35 Witaj Wysłano zapytanie dotyczące ogłoszenia nr C23143049 (Nissan Navara )Link do tego ogłoszenia: http://otomoto.pl/show?id=C23143049 Imię / Nazwa firmy: Adres e-mail: xxx UWAGA: Ten e-mail został wygenerowany automatycznie, nie odpowiadaj na niego! Aby odpowiedzieć na pytanie wyślij e-mail na powyższy adres kontaktowy. Treść wiadomości:--------------------------------------------------------------------------------Proszę o nr telefonu, jaka cena za auto, wystawia pan FV? -------------------------------------------------------------------------------- Pozdrawiamy Serdecznie, -- Zespół otoMoto.pl-- E-mail został wygenerowany automatycznie - nie odpowiadaj na niego -- ************************************************************ Korzystając z okazji: kupię Nissana Nawara 2005-2010 dual-cab, tylko czarny, wersja minimum LE, najchętniej automat i skóra. Tylko z FV, auto ma iść przez leasing, zarejestrowany w kraju, od pierwszego właściciela. Cena do 40tys, ale droższe też rozważę. PS ograniczenie nowym userom dostępu do działu kupię jest absurdalne - po co ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kapelan78 Opublikowano 8 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2012 Kolego przepraszam ale za 40 TYS navara w skórze i bezwypadkowa (bo będą problemy z leasingiem ) jest nie możliwa do znalezienia . Jak znam życie to pewnie jeszcze BRUTTO byś chciał . Dołóż jeszcze co najmniej 20 tyś albo zmień zainteresowania Wiem bo sam to przerobiłem Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość aaa22 Opublikowano 10 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2012 Mistrzu rada twa niezwykle cenna, pewnie jesteś dumny za każdym razem dopisując swoje błyskotliwe przemyślenia w różnych wątkach... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luk Opublikowano 10 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2012 Co do oferty myslę, że w takiej cenie nie znajdziesz auta bezwypadkowego i w dobrym stanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kapelan78 Opublikowano 13 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2012 mistrzuniu aaaaa , rada kiepska , Przepraszam . kup navarę za 40 dychy , weź ją leasing potem napnij się na jakimś kibicowskim forum że chodzisz na ustawki , przeszukaj posty każdego kto próbuje ci doradzić , następnie strzel ciętą ripostę a potem lekko jebnij się w dekielek i weź leki . Bez pozdrowień e-napinatorze PS.w dobrej cenie jest TATA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
navara7 Opublikowano 31 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2012 ja temu własciecielowi navary o pięknym wnetrzu napisałem że tez nie mówie dobrze po polski, więc moze mnie pocałowac w d..e i jest zwyklym oszustem, wiecej sie nie odezwał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tofu Opublikowano 31 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2012 myślę że wystarczy komentarzy niezgodnych z regulaminem i by ustrzec potencjalnych nabywców BANA zamykam wątek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.