hot_rider Opublikowano 5 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2012 Jestem wyznawca zasady,że tablica rejestracyjna szpeci (szczególnie nasze duze polskie) często jeżdze bez ale w przypadku dalszych wypadów szkoda dowodu rej i nerwów, więc postanowiłem wykonac łatwy patent aby nie podziurawic mojego gładkiego zderzaka była opcja aby zamontowac tablice w miejscu wlotów na `trytytki` ale za duża powierzchnię zasłania tablica i mogły by byc problemy z przegrzewaniem silnika. wiec wymysliłem uchwyt mocowany do belki przedniej potrzebujemy: blacha 2-3mm ...wyginamy ja w kształcie litery U 2 śruby do zamocowania tablicy 1 sruba z plaskim łebkiem, dłuższa do zamocowania uchwytu w otworze na hak tak aby nic nie wiercic dziurawic spray podkład + czarny mat dodatkowo przykleiłem cienka `kwasówkę` na tablice aby ja usztywnic, aby podczas jazdy nie wyginała sie na brzegach i nie rysowała zderzaka a wyglada to tak: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaniowy Opublikowano 5 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2012 Ja mam na trytytkach i nic się nie dzieje a dodatkowo na zlotach i innych temu podobnych szybko można się pozbyć blachy która szpeci i później znowu ją zamontować w minute Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ewa_hb Opublikowano 5 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2012 Daj zdjęcie z przodu jak to wyglada.. ? z boku to mi nie leży takie coś :/ Ale ja to generalnie nie lubię takich wynalazków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hot_rider Opublikowano 5 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2012 normalnie wyglada jak przyczepiona do zderzaka.. to tez sciagasz w minute..cały uchwyt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.