foorest1 Opublikowano 6 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2012 Witam, Gdzie znajdę opis jak tego dokonać? Znalazłem na forum ale jednen do 1,8 i starszych modeli - taki był opis. A drugi do P12. Podajcie link gdzie to jest Dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek1958 Opublikowano 7 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2012 To co znalazles dla 1,8 jest tez do silnika 2.0. Robisz tak samo. Caly szkopul polega na tym ze jak sciagniesz ta wtyczke TPS to obroty spadna i w tym czasie musisz zalozyc spowrotem ta wtyczke. . jesli nie zdazysz i obroty wzrosna powtarzasz procedure jeszcze raz. DO skutku. Reszta jak w opisie . A co czysciles przepustnice . Ktora to wtyczka od TPS to wiesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
efej1 Opublikowano 7 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2012 To co znalazles dla 1,8 jest tez do silnika 2.0. Robisz tak samo. Caly szkopul polega na tym ze jak sciagniesz ta wtyczke TPS to obroty spadna i w tym czasie musisz zalozyc spowrotem ta wtyczke. . jesli nie zdazysz i obroty wzrosna powtarzasz procedure jeszcze raz. DO skutku. Reszta jak w opisie . A co czysciles przepustnice . Ktora to wtyczka od TPS to wiesz ja ,podepnę sie pod temat ,gdzie szukać tej wtyczki ? muszę nauczyć nismo wolnych obrotow po czyszczeniu przeplywki i przepustnicy,bo na razie nie jest dobrze,wiem ze można odpiąć aku na 24 h, i ma to się samo ulożyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek1958 Opublikowano 7 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2012 Po prawej stronie obudowy przepustnicy jest przykrecony czujnik i tam do niego przychodzi wtyczka . (chyba brazowa). Odlaczyc akumulator tez mozesz . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
efej1 Opublikowano 18 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2012 Po prawej stronie obudowy przepustnicy jest przykrecony czujnik i tam do niego przychodzi wtyczka . (chyba brazowa). Odlaczyc akumulator tez mozesz . Sprawa z akumulatorem nic nie dała, po pol godzinnej walce z wtyczką TPS musiałem sie poddac z powodu braku sposobu jak ja odłaczyc ,moze masz jakiś patent? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Lancer901 Opublikowano 19 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2012 ja nacisnelem na przycisk zielony w wtyczce, i popchnelem plaskim srubokretem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.