Gość przemas70 Opublikowano 6 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2012 Witam. Czy byłby ktoś taki miły i zrobił zdjęcia kostki od świateł jak idą kabelki kolory w kolejności do kostki. Rozmontowałem kostkę ponieważ chciałem odłączyć antynapad pomyliłem kostkę i kabelki pomieszały mi się. Primera P12 1.8 Będe bardzo wdzięczny. Kabelków jest 12 i ciężko metodą prób i błędów poprawnie je zmontować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mirekg9 Opublikowano 7 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2012 Powinienes kolego jeszcze w profilu dodać jaki masz silnik. Często bęzynka a diesel mają róznice w elektryce. Od czego odpiąłeś tę kostkę z 12 przewodami? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość przemas70 Opublikowano 7 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2012 1.8 benzyna odpiąłem od świateł po lewej stronie kierownicy i rozbroiłem ją brązowa 12 przewodów wiem że jest to problem ponieważ trzeba przynajmniej podnieść osłonę górną za kierownicą wypiąć i zrobić zdjęcie z jednej i z drugiej strony szukałem w necie ale niema .Więc jak ktoś może to zrobić to proszę o zdjęcia. Dodam jeszcze że z jednej wchodzi 7 kolorów z drugiej 5 . 1.8 benzyna hecbeck Problem zaczął się od elektryki mam zamontowany antynapad coś z nim robiło się nie tak i chciałem go usunąć i tak wyszło. Próbowałem już kilka razy ale zawsze jakiś kabelek włożyłem nie w to miejsce. Myslę że niema róźnicy czy benzyna czy ropa . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mirekg9 Opublikowano 7 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2012 To Ci kolego nie pomogę. Przykro mi. Myślałem że np. od modulu komfortu - bo mam fotkę modułu z kostkami i kablami. Może gdzieś w ogłoszeniach na all.... znajdziesz przełącznik świateł i będą widoczne kabelki. Teraz tylko to wpadło mi do głowy. Na stacjonalnym kompie mam fotki przełączników i kolumne kierowniczą, ale to dopiero jutro. Teraz jestem w pracy i w laptopie tego nie mam. Z tym że ja mam Tino 2,2, więc coś się może różnić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ralf 76 Opublikowano 14 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2012 Witam kostka świateł 1.8 benzyna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.