Gość Tofu Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2012 by sie pochwalić że sie ma suszarkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MichałS Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Co do Led-ów to propomuje PHILIPS T10 W5W LED 6000K . Mam je wymienione w miejsce żarówek postojowych. W środku Juke-a wymieniłem na Narva LED W5W T10 6000K . Nie ma error-u. Minus w przypadku Philipsa to cena. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
funyboy Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Co do Led-ów to propomuje PHILIPS T10 W5W LED 6000K . Mam je wymienione w miejsce żarówek postojowych. W środku Juke-a wymieniłem na Narva LED W5W T10 6000K . Nie ma error-u. Minus w przypadku Philipsa to cena. upierdliwie prosze o zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darnoK Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Też proszę o zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ProceSS Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2012 ... a tak poważnie to po co Ci blow off? widzicie panowie - zadajecie pytanie i sami na nie odpowiadacie a tak powaznie to blow off nie jest tylko do ppppppppppssssssssssssssssss... a i Subaru - nie wole EVO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tofu Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2012 jest też EBC I MBC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ProceSS Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2012 w dzien nie widac tak bardzo ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MichałS Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2012 To ja jeszcze dodam swoje ledy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
funyboy Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2012 MichałS - co ma tam za ledy w środku ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nnemrod Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2012 A czy dociera do Was , że na zmianę fabrycznych świateł wymagana jest homologacja ? Dokonując samowolnie modyfikacji fabrycznych świateł tak naprawdę powodujemy , że jeździmy samochodem bez homologacji czyli w świetle prawa nielegalnie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MichałS Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2012 MichałS - co ma tam za ledy w środku ??? Narva LED W5W T10 6000K A czy dociera do Was , że na zmianę fabrycznych świateł wymagana jest homologacja ? Dokonując samowolnie modyfikacji fabrycznych świateł tak naprawdę powodujemy , że jeździmy samochodem bez homologacji czyli w świetle prawa nielegalnie . Nie są to światła oślepiające ani w dzień ani w nocy i skąd założenie ze Philipsa żarówki nie mają homologacji ?? nie są to ledy ,, zrób je sam w domu,, Bez urazy . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nnemrod Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Rzecz w tym , że pojazd sprowadzany na dany rynek musi uzyskać międzynarodową homologację dopuszczającą do ruchu w danym kraju i zgodną z obowiazującymi tam przepisami. Jeżeli w tym pojeżdzie przy następnej dostawie ( czyt .produkcji ) producent zmieni chociażby położenie np. lamp to ponownie musi uzyskać homologację na tą zmianę. Tak to już jest poukładane. To o czym piszecie nie dotyczy jak rozumiem nowych zamontowanych świateł tylko modyfikację świateł już istniejących na którą pojazd uzyskał tą homologację . A więc proponuję być ostrożnym i wziąść to pod uwagę by nie spotkać się z kłopotami w czasie kontroli . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tofu Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2012 dokładnie kolega ma rację,,, lampa spełniała homologację mając żarówkę a nie ledy ,,,, pozatym świadła do jazdy dziennej mają swoje wymagania ,,, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ProceSS Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2012 (edytowane) Panowie nie martwcie się damy sobie radę ... Nie musicie się o nas martwić Edytowane 5 Kwietnia 2012 przez ProceSS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ranger Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2012 (edytowane) przod to 8LED z error free system, w dzien sa ok Gdzie nabyłeś takie cudo. Świecą pięknie . Jaki jest typ żarówki w JUKE na postojówkach? Edytowane 7 Kwietnia 2012 przez ranger Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ProceSS Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2012 strane wczesniej masz linki ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ProceSS Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2012 w Juke'u z tego co wiem BLOW OFF jest w standarcie , ( naprawde nie wiesz po co ...) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tofu Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2012 no podnieść doładowanie ...rodzajów bova jest sporo i nie wszystkie działają tak samo a fabrycznie to pewnie chodzi o coś innego albo WG albo DV Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ProceSS Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2012 ok glownym celem BOV jest wyrownywanie cisnienia dolotowego oraz zmniejszenie zuzycia turbo i silnika ... czyli "normalnie" zawor CBV (zawor bezpieczenstwa) powoduje krazenie sprezonego powietrza ... gdzie BOV powoduje upust go do atmosfery - to ten ppppppppssssssssssssssssssssst Plusy: zwiekszenie mocy ustabilizowanie pracy turbo i silnika oraz wydluzenie ich zywotnosci Drogowe H4: http://www.philips.pl/c/car-lamps/x-tremevision-h4-12-v-55-w-12342xvb1/prd/ zobaczymy jak swieca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tofu Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2012 nie generalizuj bo są jeszcze hybrydowe bovy co dają tu i tu ,,,ale głównie chodzi o ps ..... zobacz co piszą m mechanicznych regulatorach cisnienia MBC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ProceSS Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2012 (edytowane) nie ukrywam ze dla dzwieku tez ... wciaz nie wiem co z gwarancja, no i spalaniem Edytowane 16 Kwietnia 2012 przez ProceSS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hmt Opublikowano 22 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2012 pomysl ok tylko jak wykonanie ...? nie mieli zadnych zdjec do pokazania ? znalazłem zdjęcie pasków LED na zderzaku, są bardzo subtelne i nie odstraszają. znalazłem zdjęcie pasków LED na zderzaku, są bardzo subtelne i nie odstraszają. niestety nie mogę zamieścić zdjęcia, jak zmienię kompa to wkleję zdjęcie znalazłem zdjęcie pasków LED na zderzaku, są bardzo subtelne i nie odstraszają. niestety nie mogę zamieścić zdjęcia, jak zmienię kompa to wkleję zdjęcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucky24 Opublikowano 22 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2018 A czy jest możliwość zaprogramowania w Juku świateł w taki sposób, aby świeciły się tylko przednie pozycyjne jako światła dzienne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salvius Opublikowano 29 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2018 Z tego co mi jest wiadome to nie ma takiej możliwości, chyba ,że w postoje włożysz mocne żarówki, Ale nie wiem czy to jest zgodne z przepisami, bo postoje musisz mieć, a przy mocnych żarówkach one już nimi nie będą. Tak mniemam, a może się mylę.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raf88 Opublikowano 16 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2023 W dniu 23.03.2012 o 00:24, ProceSS napisał: czy ktos moze wymienial lub ma zamiar wymienic zarowki na LEDy ...? ja kupilem LEDy do swiatel postojowych (9 LED tzw. error free wygladalo super), po wlaczeniu swiatel drogowych przepalil sie bezpiecznik w jakims module elektronicznym swiatel (nie pamientam nazwy), konec koncow skonczylo sie w servisie bez swiatel postojowych i jednego tylnego ... nie wiem czy to moje zarowki czy ten typ tak ma, bo z tego co wiem nie powinno miec to miejsca ... Hej, po montażu ledów mam taki sam problem - czy można to ogarnąć bez wizyty w serwisie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi