yanik3 Opublikowano 25 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2012 Witam, chcialem dzis zakupic kolejna P12 , ale cos zwrocilo moja uwage... otoz samochod ma spryskiwacze do ksenonow, swiatla sa zwykle, natomiast w srodku, obok przelacznika do ESP jest regulacja swiatel ! Chyba gdy byly normalne lampy to nie bylo spryskiwaczy ( ktore dzialaja !) a jak byly ksenony to nie bylo regulacji swiateł... VIN jesli w czym moze pomoc SJNFBAP12U0088938 pozdrawiam Piotr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oskar Opublikowano 26 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2012 Były do normalnej lampy, ja mam oryginalnie xenony i mam autopoziomowanie, nie mam regulacji ręcznej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yanik3 Opublikowano 26 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2012 No wlasnie mi o to chodzi, ze jak jest regulacja swiatel , i zwykle lampy , to nie powinno byc spryskiwaczy .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oskar Opublikowano 26 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2012 Mogą też być, zalezy na jaki rynek auto szlo, np. w skandynawi duzo aut ma spryskiwacze do zwykłych lamp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yanik3 Opublikowano 26 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2012 ok, dzieki, myslalem ze jak sa zwykle lampy , to nie ma spryskiwaczy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jwa Opublikowano 26 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2012 Albo składak albo jak pisał Oskar masz wypasiony model na oku Dokładnie ogladaj z góry i od dołu Zdejmij plastiki z chłodnicy i bedziesz widział belke - lub zardzewiałe śrubki mocujące chcłodnice Chyba, że bardzo zadbany i czyscił śrubki od chłodnicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yanik3 Opublikowano 29 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2012 Nie był wcale taki super, miał dodatkowo ESP, i podgrz. fotele. Niby 110tys przebiegu... z Niemiec.. Odpuściłem sobie , za bardzo zmęczony ... pierwsza rzecz jaka mi sie rzuciła , to totalnie zgnita podstawa akumulatora... zero jakichkolwiek naklejek na chłodnicy i osłonie... I dalej szukam… Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oskar Opublikowano 29 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2012 z ogłoszenia prywatnego czy jest dostępny na necie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yanik3 Opublikowano 29 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2012 stoi w czymś ala' komis, facet sprowadza z niemiec. a prze Cię bardzo masz tu linka : http://elbora.gratka.pl/ogl/13339760.html#c07b5e9057f0dcaa,1 czego nie widac na zdjeciach, to srodek niezle zuzyty, calosc jakby jakims bialym proszkiem wysypana, zaraz mi sie skojarzylo z wywalonymi poduszkami.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jwa Opublikowano 29 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2012 jesli jeszcze nie ma regulacji wysokości fotela kierowcy to niedość że składak to jeszcze na lewą stronę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oskar Opublikowano 30 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2012 ===================================================================================================== Głosujemy w konkursie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! http://www.auto-swia...san-klub-polska ===================================================================================================== Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yanik3 Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2012 to nie skladak, po Vinie wychodzi ze wyprodukowany w UK, ale w wersji europejskiej... ogolnie zmeczony samochod... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oskar Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2012 jak zmeczony to nie ma co nad nim dyskutowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jwa Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Ale czym się objawia to zmęczenie. Jesli fotel kierowcy jest wygnieciony a własciciel postury zapaśnika sumo to musi być płaski. Pojedź na rolki i obejżyj dasz znać, że trup to inni nie będa sie nim interesować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yanik3 Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2012 ogolnie fotel kierowcy,nakladki na pedały, kierownica, stan tapicerki i plastikow - kiepsko to wyglada, jak mowilem caly wysypany w zakamarkach bialym proszkiem jak po wystrzeleniu poduszek... Przerwany łacznik elastyczny- chodzi jak traktor ( choc to moze nie argument, rzecz do zrobienia) Jak na tak niski przebieg - to wyglada nieciekawie... Ksiazka serwisowa raptem 3 wpisy , wyglada jakby na kolanie wypisana wczoraj, jeden charakter pisma - cos wierzyc mi sie nie chce ze gosciu zawsze trafial na tego samego mechanika przez kilka lat ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jwa Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Proszku z poduszek podobno bez rozbierania i prania tapierki nie da sie usunąc. Było jakieś bum. A podstawa przegnita bo długo stała na wierzchu i miała kontakt z wodą. A i tak pewnie znajdzie kupca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yanik3 Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Z pewnoscia znajdzie sie jakis chetny jak to mowia , kazdy samochod ma swojego kupca... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jwa Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Widziałem Auto z 2005 z księżką serwisowa z 2007 Polak potrafi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yanik3 Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Gdyby ktos widzial fajna P12 w hatchback- u z ksenonami, to prosze o wiadomosc p.s. do 20 tyś... Byle nie byla na drugim koncu Polski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi