Gość Krystianek Opublikowano 27 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2012 Mam małe pytanko zmieniał ktoś uszczelke pod miska w primerce p12 1.6 bo cieknie mi z pod miski ale zaczęłam brać się za wymianę uszczelki ale masakra do jednej śruby niema dojścia belka przeszkadza która trzyma silnik od spodu na łapach a zabardzo niechcem jej otkrecac bo boje się ze puzniej jej nie skrece Nie dość ze osłony idą od spodu to jeszcze belke ktoś wsadzić pod miskę jeszcze z tej strony gdzie jest mało miejsca porażka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jwa Opublikowano 28 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2012 Mój mechanior tez mi sugerował wymiane uszczelki pod miską. I z tego co pamiętam to chodzi o podparcie skrzyni i odkręcenie tej dolnej poduszki silnika. Pod warunkiem że mówimy o podobnym rozwiazaniu konstrukcyjnym 1,6 i 1,9 dci chodzi o poprzeczkę mocowana pod sanki do których są mocowane wachacze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Krystianek Opublikowano 28 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2012 Tak to samo ale niebede się brał za to sam,jadę w piątek do mechanika wole zapłacić 50 euro niz spędzić cały dzień.a puzniej wsadz wszystko na swoje miejsce:(( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jwa Opublikowano 28 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2012 Zo bacz potem czy spinki sa pozakładane bo potrafią przykrecic osłone silnika tylko na dwie srubki? I bedzi Ci dyndała jak gdzies zaczepisz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Krystianek Opublikowano 28 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2012 Jakie spinki.dzieki za pomoc A już wiem o co chodzi o te dwie osłony plastikowe co są pod silnikiem.dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oskar Opublikowano 30 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2012 ===================================================================================================== Głosujemy w konkursie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! http://www.auto-swia...san-klub-polska ===================================================================================================== Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.