Gość Chwistu Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Witam, przymieżam się do kupna zetki z 2003-2005 roku. Mam pytanie czy do tej wersji można zamontować seryjną nawigację z modelu np z 2007roku bez przeróbek? I jeszcze jedno czy zmieniająć licznik w milach na normalny europejski trzeba coś jeszcze wymieniać czy same zegary? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fiolet Opublikowano 8 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2012 Siema, Względem liczników, nie wiem czy jest sens, bo obok mph masz też kmh, tylko trochę mniejsze, ale kwestia gustu jak kto lubi.... takie opcje też wchodzą w grę Co do nawigacji seryjnej do zety to sam o tym myślałem długo.... nówka kosztuje ok 6-7k od dealera, jakiś przeszczep z allegro możesz mieć dużo taniej, rozmowy zaczynają się od 2k a na ile zejdziesz zależy od twojej wprawy.... pozostaje tylko mieć nadzieję, że kupisz całą i niepopsutą.... żaden ze sprzedawców, z którymi rozmawiałem nie chciał mi tego założyć u siebie i sprawdzić czy działa.... Zresztą, musisz się liczyć, że może Ci się trafić wersja z Niemiec bez angielskiego ^^ Moje rozterki ostatecznie rozwiał sam salon nissana w Łodzi, za kumplowałem się tam z jednym serwisantem, powiedział mi, że ostatnia aktualizacja wydana przez nissana była w 2007 roku, czy da się tam załadować soft innej marki np. auto mapę czy map mapę powiedział mi, że "wg. mojej wiedzy nie ma takiej opcji" Szukam teraz zamiennika, który można wmontować w miejsce schowka (trochę mocne określenie na tą przestrzeń nad radiem.... to raczej półeczka na puderniczkę) znalazłem na allegro przypadkiem tarcze http://moto.allegro....2327307739.html http://allegro.pl/kompletna-nawigacja-gps-do-nissana-350z-okazja-i2321079183.htm bardzo fajnie to wygląda na pierwszy rzut oka ale.... nie wiadomo czy to wogóle działą, załączam emaila od sprzedającego, on wszystko wyjaśni "Witam sam kupowałem tą nawigację w ciemno i nie dostałem żadnej gwarancji więc i ja nie daje zresztą jestem osobą prywatną nie handluje częściami cena za jaką sprzedaje i tak jest atrakcyjna normalnie taki komplet nawigacji to koszt 4000zł wiem bo sam kiedyś szukałem" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hot_rider Opublikowano 18 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2017 ktoś przekładał licznik z rocznika 2007-2008 do przedlifta? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bydle Opublikowano 18 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2017 A tak z ciekaowsci czym sie roznia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hot_rider Opublikowano 18 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2017 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukxm Opublikowano 26 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2017 Licznik bez problemu można przekładać w obie strony, identyczne łączenie, przekladalem z US na EU Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kszaczu Opublikowano 16 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2017 A czy w 370z sa aktualizacje map robione ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.