Gość slimak Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Mam patent na 100 nx lub sunny n14 chodzi mi o zawieszenie tanim kosztem a zabójczo z vw passata albo golf3 ma takie do sprzedania na tył jakby ktos chciał wiedzieć jak to sie robi to prosze dzownic 606120444 Moge sprzedac za 100szt na tył nowe!!! i zawsze bedą wymienialne bo jest zrobine na wkłady !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Myrek Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Że co? Weź napisz jakoś sensowniej tego posta i tu przybliż trochę sprawę, nie na telefon. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Adam Opublikowano 25 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2005 SUPER POST Z RANA DZIĘKI!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kolter Opublikowano 25 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2005 #-o Ale o co chodzi?Zawieszenie ,zabójstwo o Passata czy o 100nx? A Tak wogóle to kolega ma racje to tutaj dzielimy się patentami np.w dziale "Zrób to sam"i kto ma ochote korzysta z tego.Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość slimak Opublikowano 25 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2005 Chlopaki spokojnie Wyciągnąłem stare amory z tyłu z 100nx i samej górze obciąłem i zosatwiłem tak zeby było 50mm bo tam jest stozek i włózyłem wkład z vw passata albo z golfa 2 do 88 roku i zrobiłem gwint drobny taki jaki jest oryginalny vw i tyle i jest o wiele lepiej poniewaz to jest troche twardsze Mam to zalozone i jestem zadowolony!!! mam takie jeszcze na stanie Ps. nie wiem czy wicie ale np z golfa 2 lub 3 jest taka sama srednica spręzyny tazke ja siedze w tym bo jestem mechanikiem !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość KaZeLoT Opublikowano 25 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2005 Może jakieś fotki byś podrzucił? Byłoby bardziej obrazowo... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Adam Opublikowano 25 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2005 Sorki Ślimak. Kompletnie nie zakumałem o co Ci chodziło w I poście. Teraz wszystko jasne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BeNeK2Ck Opublikowano 22 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2013 Oficjalnie wręczam sobie tytuł "Najwieksze odkopanie sezonu" i tym samym złotą łopatę ! Wie ktos może coś o tym patencie ? szukam wszelkich informacji ! Jesli ktos coswie lub robił ten myk to prosił bym o info lub kontakt do osoby która posiada jakąś wiedze o tym :)Albo może na forum jest to gdzieś opisane lepiej , ja nie znalazłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.