Gość bald Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2012 panowie !!! mam pytanie czasami przy ruszaniu lub przy wolniutkiej jezdzie prawie przy zatrzymaniu mam dziwny 5 sekuhd. dzwiek ktury nie zawsze sie pojawia i przy zmianie opon zimowych na letnie zaczeło mnie sciągać na prawo ! co to moze być ? prosze o pomoc !!!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oskar Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2012 uzbraja się ABS, jak ściąga to masz zle ustawioną zbiezność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
voyager1956 Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2012 a na zimówkach ściągało ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diabel Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Tez tak uwazam jak Oskar ,opony zimowe sa kierunkowe wiec zbieznosc jesli jest nieprawidlowa (niewielle odbiega od normy) bedzie sie prowadzic ok,lecz juz na letnich to inna bajka (chyba ze tez sa kierunkowe)Na naszych drogach a zwlaszcza po zimie jest za wiele dziur w asfalcie ,wystarczy najechanie na wieksza i cos sie moze zmienic w geometri naszych bolidow,Wizyta kontrolna ,sprawdzenie luzow i kontrola geometri nie zaszkodzi.Proponuje tez sprawdzic cisnienie w kolach ,ma to tez wplyw na prowadzenie auta ,lecz nie na tyle by sciagalo- chyba ze sa duze roznice cisnienia na kolach,szerokosci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jwa Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2012 panowie !!! mam pytanie czasami przy ruszaniu lub przy wolniutkiej jezdzie prawie przy zatrzymaniu mam dziwny 5 sekuhd. dzwiek ktury nie zawsze sie pojawia i przy zmianie opon zimowych na letnie zaczeło mnie sciągać na prawo ! co to moze być ? prosze o pomoc !!!!!!!! może przy delikatnym chamowaniu masz taki zgrzyt klocków przycierających tarczę. (wymieniałeś) sciąga jedż na szarpaki i jak jest ok to zbierzność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.