Grzela33 Opublikowano 10 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2013 ok jak znajdę chwilkę poszperam....myślę że jest to od początku...tyle tylko że mam go miesiąc a jechałem nim 500 km w sumie więc nie za bardzo było gdzie go sprawdzić...żadna kontrolka się nie zapala...błędów ponoć nie ma ale też noszę się z zamiarem sprawdzenia...mam kabel OBDII ale jeszcze nie doszukałem programu którym mógłbym się połączyć z kompem...(może jakiś link do programu???) Mam mało czasu (praca) więc nigdy nie ma go za dużo na takie rzeczy...ale z pomocą kolegów mam nadzieję że z pierdołami sobie poradzę...dzięki za podpowiedzi i jeśli tylko się z tym uporam dam znać co i jak...Poprosiłbym o pomoc w zlokalizowaniu EGR a jeśli ktoś może wrzućcie jakąś fotę będę wdzięczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zeshky Opublikowano 10 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2013 błędy odczytasz kluczykując - było na forum poszukaj. EGR masz za intercoolerem stojąc na wprost silnika, tak bardziej w prawym górym rogu intercoolera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nysska Opublikowano 11 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2013 EasyOBD wersja darmowa robi za ciebie wszystko, do sprawdzenia błędów wystarczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi