m@rcin sz-n Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2016 hak na allegro za 250 kupisz + mon okolo 200zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniujr Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2016 hak na allegro za 250 kupisz + mon okolo 200zł Taki co dopadnie za chwilę... nie dzięki. I zapominasz o wiązce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m@rcin sz-n Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2016 to jedź do aso zapłacisz za to samo 2tyś i bedziesz miał ala firmowyty myslisz ze to co drogie to dobre... to myśl tym tokiem dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniujr Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2016 (edytowane) to jedź do aso zapłacisz za to samo 2tyś i bedziesz miał ala firmowy ty myslisz ze to co drogie to dobre... to myśl tym tokiem dalej Nie mówię o jechaniu do aso, tylko do firmy, która się w tym specjalizuje, a co do cen... za jakość się na tym świecie płaci, a jak nie wierzysz to kup sobie narzędzia, ciuchy czy cokolwiek "taniego" i zobaczymy kiedy będziesz musiał to wymienić, bo pęknie, odpadnie czy się rozsypie. I nie mówię o ślepym kupowaniu, "bo jest drogie" tylko o racjonalnym podejściu cena/jakość. Edytowane 12 Kwietnia 2016 przez maniujr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m@rcin sz-n Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2016 załozyłem taki hak ,w sezonie letnim targam przyczepę z łódką i innymi akcesoriami i jakoś nie odpadła nie zgubiłem jej a trwa to już rok piąty.widocznie jestem w czepku urodzony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi