Gość Tofu Opublikowano 8 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2012 Witam oto mój nowy nabytek po P10 szukałem czegoś innego ale żal by było tego nie przygarnąć . Poprzedni właściciel Bep temat jego prezentacji http://forum.nissank...__fromsearch__1 padł mu silnik jeszcze sekcji nie zrobiłem jak usłyszał o cenar reanimacji auta zdecydował je sprzedać mając silnik mogłem primerkę ożywić Co z danych P11 z 1997 roku z sławnym SR20 teraz DEH -przebieg budy to 306 tysięcy -silnik i skrzynia zmienione Wyposażenie -Szyberdach -elektrycznie przesuwany fotel kierowcy -podgrzewane przednie fotele -4 elektryczne szyby -sterowane lusterka -komp pokładowy wyświetla różne dane rozpoznaje temperaturę i średnią prędkość dystans do końca paliwa ... -Klima -Sekwencja /po fotach widać że bez szału ale jest -halogeny z doświetlaniem zakrętów ==Bep zamontował -centralny z pilota z domykaniem szyb ==bep -Fotele hahhaha ,,,,dużo fotek szara skóra -skrzynia automat + i - narazie nie narzekam -hak, ...reszta wiadomo z minusów to zmieniłem tylne amory na KYB i jeszcze jedna poduszka została z tyłu do wymiany ponad to wahacz z przodu puka tak to diagnosta nie miał sie do czego dopie,,,,,, powalczyć z rudą i będzie latać jak narazie jestem zadowolony a no i przelotowy rasowy wydech ,,,,, przejechałem 400 Km fajnie sie śmiga ,,a jakby debile mechanicy nie zapomnieli skręcić stabilizatora + nalali 4,5 l oleju ,,, TABLICE ZOSTAWIŁEM bo już są w urzędzie i sie utylizują ,,,, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
extradd Opublikowano 9 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2012 To kiedy chcesz się ścigać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tofu Opublikowano 9 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2012 wylot rury mam większy od twojego,,,, a jak będzie t4 to pogadamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
extradd Opublikowano 11 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2012 Mój wydech ma fabrycznie 2.5 " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tofu Opublikowano 11 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2012 mówię o wylocie tz o końcowym tłumiku spokojnie wchodzi cała dłoń ale założyłem jednak silenser taka redukcja przelotu troszke go przycisza ,,,,, narazie to mechanicy nie mogą sobie poradzić w kapiącym olejem ,,,,dekiel rozrządu ,,, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bep Opublikowano 15 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2012 Fajnie, że Ci to gra ;] życze bezawaryjnej jazdy budę trzeba było troszkę poprawić - ale jak na 97 rok, to i tak szacun za stan, zwłaszcza skóry! czasami sie zdarza że dużo młodsze auta mają skóre w opłakanym stanie Aczkolwiek - w zakrętach w 80% trzymają tylko łokcie jeden łokieć o drzwi drugi o podłokietnik hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tofu Opublikowano 15 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2012 nie pitol dałem nowe amory KYB i trzyma ok dziś łatałem pokrywe w nowszym serduchu i uszczelniłem rure wydechową wiec jest ciszej i da sie smigać z uszczelki w rurze nie zostało wiele wiec i obroty wruciły do normy ,,,, siedzenia fajne i grzeją d*p...eeee dziś sprawdzałem kierowcę ,,, no i uszczelniłem wydech szansa jest na wycieczkę do austri ,,wiec pujdzie na długą trasę tablice krakowskie już choć na KOS owskich to mnie twój sąsiad na rądzie wpuscił bo bym nie wjechał z godzine ,,,,,, tak czy inaczej auto ma troszke rudej da sie ogarnąć głównie progi ,,, małe łatki i lifting ...i będzie jak nówka ,,, Ps jeszcze jak sie spikniemy u mnie to mi potłumaczysz reszte tych gadzetów bo co wypiołem to doświetlanie działa dalej obrysówkę sobie daruję ,,, narazie ,,, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bep Opublikowano 19 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2012 jeśli chcesz wyłączyć podswietlanie zakrętów, przy lewej nodze kierowcy masz przyczepiony moduł. Wystarczy że wyciagniesz z niego bezpiecznik i nie będzie działał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tofu Opublikowano 23 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2012 nie doswieltanie ok natomiast resztę mi potłumaczysz niby mulaste to auto ale jak sie wie jak go przycisnąć to całkiem ta wskazówka ładnie zasuwa ,,, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bep Opublikowano 24 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2012 (edytowane) no to jest własnie CVT, niby się wydaje że powoli przyspiesza itd.. patrzysz na blat a tu juz 100 przyspiesza w całym zakresie. Jak od samego dołu walisz w podłoge to idzie nawet. Objechałem nią samochody - których się nie spodziewałem zobaczyć we wstecznym lusterku Aczkolwiek, dół kiepski, ale potem skrzynia nadrabia w miare szybką zmianą biegów - i im szybciej tym lepiej :)Ps. Radio będziesz zmieniał? Edytowane 24 Maja 2012 przez bep Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tofu Opublikowano 25 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2012 narazie to jak patrzyłem to są rozwalone śrubki od panelu i nie dałem rady odkręcić a coś się odkręciło za zegarem i telepie sie ,,,, i mnie wku,,,,,, wahacz ok wsumie tak zawiecha ok silniczek zmieniony skrzynia zmiania biegi ...a CVT to raczej bezstopniowa jest śmigałem na takiej w nowej sentrze i tam w ogóle nie przeskakują biegi ... paskudny jest gaz narazie,,,, aczy na wolnych obrotach na >>"N" miałeś z 1200 1300 obrotów .? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi