Gość mrówa Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2005 jak w temacie ,wlasnie zamierzam zrobic,cos radzicie :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość piomal Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Według mnie w K11 wygląda to trochę śmiesznie ADEX u siebie ma zrobione - czarna taśma samoprzylepna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mrówa Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Według mnie w K11 wygląda to trochę śmiesznie ADEX u siebie ma zrobione - czarna taśma samoprzylepna co innego jak ma sie wiekszy silnik w zanadzu,za kase z ubezpieczenia :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość duce Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Smiesznie?? Wg. mnie ten badlook wcale nie jest smieszny... jak dla mnie wyglada super! I zeby bylo jasne: super wyglada TYLKO badlook Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość k11 Opublikowano 28 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2005 Smiesznie?? Wg. mnie ten badlook wcale nie jest smieszny... jak dla mnie wyglada super! Fuuu... Wygląda jak doklejony. IMO ładna Micra to taka, która nawiązuje do wyścigowych Mini. Np. ta: r. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość duce Opublikowano 28 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2005 Nie rozumie, dlaczego Micra ma nawiazywac do czegokolwiek... Micra to Micra a nie Mini czy cokolwiek innego... Mini jest klasa sama w sobie - OK ale to nie oznacza, ze nasze kochane K11 maja do niego nawiazywac... No ale to tez jest tylko IMHO :-) Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mrówa Opublikowano 28 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2005 Smiesznie?? Wg. mnie ten badlook wcale nie jest smieszny... jak dla mnie wyglada super! Fuuu... Wygląda jak doklejony. IMO ładna Micra to taka, która nawiązuje do wyścigowych Mini. Np. ta: r. SPADÓWA MICRA TO MICRA I ZAWSZE BEDZIE MICRA MAM TAKIE SAMO ZDANIE JAK DUCE MICRA NIE POWINA NAWIAZYWAC DO ZADNEGO INNEGO AUTA :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość k11 Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2005 SPADÓWA MICRA TO MICRA I ZAWSZE BEDZIE MICRAMAM TAKIE SAMO ZDANIE JAK DUCE MICRA NIE POWINA NAWIAZYWAC DO ZADNEGO INNEGO AUTA :wink: Myślę, że powinieneś jakieś piętnaście lat temu stanąć z pistoletem nad projektantami i wtedy wypowiedzieć to zdanie ;> r. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ADEX Opublikowano 4 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2005 zgadzm sie micra to micra.. a co do badlooka to widzialem w k11 wlasnie wtakim modelu jak ja mam (przed liftingiem) i okleina lam jest zrobiona w identyczny sposob jak siegal badlook. i calkiem fajnie wygladalo... ale nieststy pooki nie bede mial kasy na jakies porzadne felgi to nawet nie zabieram sie za blacharke ... (ps psiaki nie czepiaja sie do tak zaslonietych reflektorow - jush sprawdzilem i to nie raz) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość goro_pl Opublikowano 5 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2005 jak dla mnie badlook nadaje dodatkowy charakterek, jestem za Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ADEX Opublikowano 8 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2005 co do badluka to mam plana zrobic al ena nowej masce tzn innej by orginalu ni nishczyc i walanc w czarny mat albo.. co statnio zauwarzylem wsklepie plastycznym ... mozna dostac okleine imitujaca karbon - z metra cioetą zastanbawiam sie czy by czegus takiego nie zrobic :> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ADEX Opublikowano 8 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2005 goro_pl zaprasham cie do obejzenia galeri zdjec z nashego spotu troojmiejskliego .. jak sie dopatrzysh mojego auta to zobaczysh jaki ow "charakter" o ktorym pisales nadaja przymroozone oczka http://piotrsphotos.fotopic.net/c678428.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domiss Opublikowano 12 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2005 goro_pl zaprasham cie do obejzenia galeri zdjec z nashego spotu troojmiejskliego .. jak sie dopatrzysh mojego auta to zobaczysh jaki ow "charakter" o ktorym pisales nadaja przymroozone oczka http://piotrsphotos.fotopic.net/c678428.html W życiu nie zeszpeciłbym tak swojego auta. Jak dla mnie to wygląda to jakby ktoś podkleił taśmą klejącą źle trzymające się światła... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filipfm Opublikowano 12 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2005 Według mnie w K11 wygląda to trochę śmiesznie ADEX u siebie ma zrobione - czarna taśma samoprzylepna Ja miałem zrobione czerwoną taśmą 8) Moj czerwony pocisk dzień przed sprzedażą IMHO badlook pasuje do micry sprzed liftu, kiedy można zgrabnie polączyć wycięcie na reflektor linią prostą. W micrze po lifcie już trzeba by inaczej kombinować a rezultaty są średnie. Tak miał zrobione Andy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ADEX Opublikowano 12 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2005 [quote="Domiss W życiu nie zeszpeciłbym tak swojego auta. Jak dla mnie to wygląda to jakby ktoś podkleił taśmą klejącą źle trzymające się światła... wiesh dla jednych wyglada tak dla innych inaczej..efekt bedzie gdy "okleine" zamieni sie na blache tymczasem pochwal sie swoimi osiagnieciami/planami w reinkarnacji microlota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mrówa Opublikowano 12 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2005 ta biala micra byla by fajna zeby nie ten wlot :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ADEX Opublikowano 12 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2005 heheh racja .. ja wlasnie sie zastanawiam czy atrape wlotow powietrza te slynne nerki nissanowskei nie polaczyc w jeden otwor .. co o tym sadzish mrowa ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filipfm Opublikowano 12 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2005 heheh racja .. ja wlasnie sie zastanawiam czy atrape wlotow powietrza te slynne nerki nissanowskei nie polaczyc w jeden otwor .. co o tym sadzish mrowa ?? W krajach azjatyckich tak bylo firmowo. Nissmo tez tak robil. Ja uwazam ze moze wygladac fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość GugiBaoo Opublikowano 8 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2005 moja wyglądala tak a teraz jest w budowie i bedzie wygladac tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seba.mak1 Opublikowano 8 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2005 wszystko pieknie ino dlaczego od VW swiatla ... :roll: Mi sie osobiscie nie podoba ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mrówa Opublikowano 9 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2005 heheh racja .. ja wlasnie sie zastanawiam czy atrape wlotow powietrza te slynne nerki nissanowskei nie polaczyc w jeden otwor .. co o tym sadzish mrowa ?? powiem tak srebrne nerki z k11 po lifcie nie wejda do k11 przed liftem,próbowałem ale za wysokie sa :cry: a jezeli chodzi o wlot o kształecie nerek to ja sobie zostawilem za duzo kombinacji :wink: i kupilem atrape od super s najlatwiej ja przerobic , a tamta mam jak bym auto chcial sprzedac 8) nie kazdy lubi tunowane fury wszystko pieknie ino dlaczego od VW swiatla ... :roll: Mi sie osobiscie nie podoba ... zgadzaqm sie , pierwsza opcja byla lepsza :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość GugiBaoo Opublikowano 9 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2005 w rajdach licza sie punkty swietle moze byc ich z przodu max.8 wiec teraz tak bedzie 2xkrutkie 2xdlugie 2xhalogen 2xhalogen w zderzaku Autko jest juz po lakierowaniu ale nie mam jeszcze fotki-na zywo wygląda dużo lepiej a przed autem tez bedzie dużo jaśniej-i policja sie nie przyczepi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mayday-krk Opublikowano 27 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2005 NO NO podejrzewam że z tymi światłami od IV micra bedzie wygladała oszałamiająco. Miałem przyjemność widzieć tego czerwonego potwora nie raz na krakowskich ulicach i zlotach, wtedy jeżdziłem samochodem z innej stajni. Teraz też mam micre i przez to moje zainteresowanie tym czerwonym cackiem wzrosło. Tak pozatym Gugui to mamy wspulnych znajomych, z kamikadze . Trzymaj tak dalej z tymi przeróbkami tylko obys nie przesadził zeby twój samochodzik nie stał sie choinka na świeta... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filipfm Opublikowano 28 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2005 pomysl na swiatla z szmelcwagena nie jest nowy, kiedys widzialem je juz w pewnej angielskiej micrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mayday-krk Opublikowano 29 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2005 Widze Gugi że posiadasz w sobie dwie "dusze".. Jedna dusz to zapalony rajdowiec co z reszta widac po Twoim samochodzie i po Twoich wystepach na kreciołach. Natomiast druga dusz to dzusza zapalonego tunera który tuninguje swój samochód na różne niekonwencjonalne sposoby. Według mnie tych dwóch pasji nie da się dokońca połączyc na jednym samochodzie poniewaz samochód do rajdów musi być wytrzymały prosty w konstrukcji i możiwie tani i szybki w naprawie. Według mnie taki samochód z badlokiem światłami od golfa i niedaj boże z spojlerami i lexusami z tyłu jest od razu spalony. Oczywiście nie mam nic do tego bardzo mi sie podoba Twoja micra to wszystko jest kwestią portwela. Starty i przygotowanie samochodu od strony silnika, ogumienia i zawieszenia to ogromny wydatek, no i dużo czasu to zajmuje, dlatego podziwiam Twoją pasję i Twój zapał mam nadzieje ze gdy u mnie zdecyduje sie na jakieś przeróbki bede mógł liczyć na Twoje doświadczenie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi