czarny-kat Opublikowano 9 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2012 Witam mam taką sprawę chciałbym założyć do swojego samochodu rocznik 2005 R51 przednią szybę podgrzewaną z sensorem deszczu. Oryginalnie w moim modelu jest zwykła z sensorem tylko dlatego w serwisie nie mogą mi podać kosztów takiej szyby. Potrzebuje kogoś kto ma taką szybę oryginalnie zamontowaną, aby zadzwonił do serwisu podał swój vin i zapytał o koszty takiej szyby. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość budmiller Opublikowano 9 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2012 O ile dobrze wiem to w Pacie nie było szyby przedniej podgrzewanej tzn. mam na myśli taką jak np. w Lagunie I lub Mondeo mk II czyli taka z drucikami w środku między warstwami szyby.Jeśli taką masz na myśli to chyba takowa w Pacie nie występuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarny-kat Opublikowano 10 Maja 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2012 witam były w nie których modelach bo jak szukałem swojego to były takie na sprzedasz tylko nie z takim wyposażeniem jakim ja chciałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jwa Opublikowano 10 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2012 ten brązowy pasek przez środek szyby i na około to antena - kolega tak ma i na tym gra mu radio nie nie podam vinu bo to składak z kanady i stanuf i troche polskiej finezji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość szczureczek Opublikowano 12 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2012 Może jest podgrzewanie nie całej szyby ale tylko miejsce czarne tam gdzie są wycieraczki. Często tak jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jwa Opublikowano 12 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2012 Tak też bywa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alkaspaw Opublikowano 12 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2012 Nie jestem pewny ale raczej mam u siebie taką szybę Podgrzewanie tylko w miejscu wycieraczek włącza się przyciskiem ze znaczkiem przecniej szyby na konsoli koszt takiej szyby jak pytałem kiedyś w aso ok 3tyś potrzebne mi to było do ubezpieczenia szyby więc ubezpieczyłem ją na 5tyś jutro sprawdzę i napiszę ci nr vin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarny-kat Opublikowano 15 Maja 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2012 witam co ja wiem i widziałem winnych autach to jest na całej przedniej szybie siatka taka drobniutka słabo widać ją Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.