Gość kisiaczka Opublikowano 30 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2012 A może ktos mi odpowie czy Nissan note Acenta plus ma podgrzewane lusterka?? w ogole maja podgrzewane czy nie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manix Opublikowano 30 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2012 A może ktos mi odpowie czy Nissan note Acenta plus ma podgrzewane lusterka?? w ogole maja podgrzewane czy nie?? Nie ma jeszcze cennika na nowy model(o ile nazwa zostanie,bo słyszałem że nie).Lusterka nie są podgrzewane,chyba że ostatnio coś się zmieniło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ranger Opublikowano 30 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2012 Moja Acenta z 2010 ma podgrzewane lusterka. Podgrzewanie lusterek uaktywnia się w momencie włączenia ogrzewania tylnej szyby. Zatem czy chcesz podgrzać tylną szybę czy lusterka, naciskasz ten sam guzik . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 30 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2012 To moja acenta z 2007 już ma podgrzewane! http://www.interia.tv/wideo-upiorna-zjawa-w-windzie,vId,886706 Że nikt nie kojfnął na hercszlag to cud! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kisiaczka Opublikowano 30 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2012 O dzieki;) slicznie za odowiedz;)czyli autko spelnia moje wymagania. i to za wiele;d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ulek Opublikowano 30 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2012 Acenta z 2006 też ma podgrzewane lusterka to chyba standard. A tak z ciekawości powiem że ford galaxy ma podgrzewaną całą przednią szybę co jest jeszcze lepsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manix Opublikowano 30 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2012 Acenta z 2006 też ma podgrzewane lusterka to chyba standard. A tak z ciekawości powiem że ford galaxy ma podgrzewaną całą przednią szybę co jest jeszcze lepsze. Fordy to mają od 10 lat,co do lusterek zasugerowałem się tiidą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kisiaczka Opublikowano 30 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2012 Wiem wiem mialam forda scorpio to skubany mial cala szybe podgrzewana;d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
johnrambo Opublikowano 1 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2012 ale w fordzie to nie standart-tylko opcja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Czeslaw4 Opublikowano 1 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2012 (edytowane) Hey sluchajcie mam takie pytanko czy ktoś wie w jakiej cenie bedzie ten nowy nissan note 2013?? bo nie moge nigdzie takiej informacji znalezc a jestem ciekawa czy cena pojdzie w gore Nowy Note będzxie dopiero u nas w sprzedaży we wrześniu 2013 i ceny jeszcze nie ma. Edytowane 1 Grudnia 2012 przez Czeslaw4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kisiaczka Opublikowano 1 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2012 hey sluchajcie a jakiej firmy jest radio w notku??i glosniki bo nie moge nigdzie doczytac?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dar1962 Opublikowano 1 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2012 blaupunkt albo clarion - stawiam na to drugie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ranger Opublikowano 1 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2012 A w nowych - tzn. od 2011 radio jest marki Daewoo. Clarion był do 2011. Dużo wcześniej był Blaupunkt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kisiaczka Opublikowano 1 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2012 a moze ktos mi powie jak brzmi te nowe radyjko poniewaz czekam na autko i z ciekawosci chcialabym wiedziec jak gra te 6 glosnikow;) dzieki za odp a moze ktos mi powie jak brzmi te nowe radyjko poniewaz czekam na autko i z ciekawosci chcialabym wiedziec jak gra te 6 glosnikow;) dzieki za odp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ranger Opublikowano 1 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2012 Jak na radio samochodowe, brzmi nieźle, choć nie ma co oczekiwać cudów. Te 6 głośników to nic innego jak normalne 4 głośniki w drzwiach + 2 wysokotonowe na wysokości lusterek bocznych. Zatem "pompowania" basem raczej się nie spodziewaj . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kisiaczka Opublikowano 1 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2012 dzieki za odp;) bo juz nie moge doczekac sie tego autka;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ranger Opublikowano 1 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2012 I słusznie, bo Notek to fajne autko jest . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kisiaczka Opublikowano 1 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2012 chce tylko w tej acencie plus przyciemnic szyby u nich i jestem ciekawa czy one tez beda z atestami?? bo autko juz jest sciagane tylko jest w innym salonie, opcja jest przyciemnienia i ksztuje 650zl, tylko ciekawa jestem czy one beda mialy atesty i tp. wie ktos?/ czy to takie zwykle przyciemnienie tak jak bym to sobie sama prywatnie zrobila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dar1962 Opublikowano 1 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2012 oczywiście,że będą miały atest - żadna szanująca się firma nie będzie kleić nie atestowanych folii, bo pierwszy lepszy zmyślny misiek z drogówki każe je odrywać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kisiaczka Opublikowano 1 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2012 dzieki za odp;) bo npisalam do nich maila i pewnie odpisza dopiero w pponiedzialek, chce jeszcze z nimi wytargowac chociaz pol na pol cene zeby szyby przyciemnili;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dar1962 Opublikowano 1 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2012 radzę szybko poszukać w necie adresu pobliskiego, specjalistycznego warsztatu zajmującego się szybami i foliami. Porównaj cennik usług.Możliwe,że zrobią ci to równie fachowo (w końcu tym się zajmują, mają wybór odcieni, kolorów, stopni przyciemnienia i oczywiście atesty - możesz sobie np zażyczyć, żeby okna w drzwiach tylnych i tylne trójkątne była maksymalnie ciemne a szyba tylna nieco jaśniejsza - pokażą ci, doradzą, obejrzysz sobie folie przed montażem) i taniej. Podejrzewam zresztą, że diler u którego kupujesz auto i tak nie będzie sam zakładał tych folii, tylko zleci robotę właśnie takiemu warsztatowi, z którym ma układ.I jeszcze zarobi na pośrednictwie. Identycznie robią dilerzy, u których zamawia się instalkę LPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kisiaczka Opublikowano 1 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2012 Dzieki za podpowiedz poczekam co odpisza mi w mailu , pewnie dopiero w poniedzialek no ale coz;) Dzieki jeszcze raz za info.Bo chodzi mi o to zeby policja nie mogla sie przyczepic jakby co;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 1 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2012 Hmmm....kobieta....przyciemniane szyby :dribble: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Czeslaw4 Opublikowano 1 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2012 Dzieki za podpowiedz poczekam co odpisza mi w mailu , pewnie dopiero w poniedzialek no ale coz;) Dzieki jeszcze raz za info.Bo chodzi mi o to zeby policja nie mogla sie przyczepic jakby co;) Kiedy kupowałem swojego I-Way, żona była bardzo zawiedziona, że szyby są ciemnione. Po kupnie zaakceptowała, ale powiem Ci, że Notek ładniej wygląda z szybami nie ciemnionymi. To, że kupujesz Acenta+ nie żałuj, bo on różni siętylko od I-Way brakiem nawigacji, która jest badziewna i ja dalej korzystam z Automay na szybę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kisiaczka Opublikowano 2 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2012 No kobieta i przyciemniane szyby, wybacz nie jestem typowa kobieta hehehhe,, prawko mam 4 lata i nigdy nie mialam wypadku ani stluczki.A szyby rprzyciemniane w ogole mi nie przeszkadzaja>>?? podejrzewam ze my kobiety mamy i tak lepszy wzrok hehehe;) tak zartem.Zobaczymy co wyjdzie z tymi szybami czekam do poniedzialku;)Dla jednego lepiej wyglada z przyciemnionymi dla innego nie.Jeszcze zobacze jak juz autko przyjedzie i je ogladne na miejscu i zobaczymy jaka decyzje podejme;) ale dzieki za odpowiedzi milo posluchac i poczytac co pisza osoby ktore juz maja te auta;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi