Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

HYDE PARK - DYSKUSJA NA RÓŻNE TEMATY

DINO
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

A może ktos mi odpowie czy Nissan note Acenta plus ma podgrzewane lusterka?? w ogole maja podgrzewane czy nie??

Nie ma jeszcze cennika na nowy model(o ile nazwa zostanie,bo słyszałem że nie).Lusterka nie są podgrzewane,chyba że ostatnio coś się zmieniło.

Moja Acenta z 2010 ma podgrzewane lusterka. Podgrzewanie lusterek uaktywnia się w momencie włączenia ogrzewania tylnej szyby. Zatem czy chcesz podgrzać tylną szybę czy lusterka, naciskasz ten sam guzik ;).

To moja acenta z 2007 już ma podgrzewane!

http://www.interia.tv/wideo-upiorna-zjawa-w-windzie,vId,886706

Że nikt nie kojfnął na hercszlag to cud! :D

Acenta z 2006 też ma podgrzewane lusterka to chyba standard. A tak z ciekawości powiem że ford galaxy ma podgrzewaną całą przednią szybę co jest jeszcze lepsze.

Acenta z 2006 też ma podgrzewane lusterka to chyba standard. A tak z ciekawości powiem że ford galaxy ma podgrzewaną całą przednią szybę co jest jeszcze lepsze.

Fordy to mają od 10 lat,co do lusterek zasugerowałem się tiidą.

Gość Czeslaw4

Hey sluchajcie mam takie pytanko czy ktoś wie w jakiej cenie bedzie ten nowy nissan note 2013?? bo nie moge nigdzie takiej informacji znalezc a jestem ciekawa czy cena pojdzie w gore

Nowy Note będzxie dopiero u nas w sprzedaży we wrześniu 2013 i ceny jeszcze nie ma.

Edytowane przez Czeslaw4

Gość kisiaczka

a moze ktos mi powie jak brzmi te nowe radyjko poniewaz czekam na autko i z ciekawosci chcialabym wiedziec jak gra te 6 glosnikow;) dzieki za odp

a moze ktos mi powie jak brzmi te nowe radyjko poniewaz czekam na autko i z ciekawosci chcialabym wiedziec jak gra te 6 glosnikow;) dzieki za odp

Jak na radio samochodowe, brzmi nieźle, choć nie ma co oczekiwać cudów. Te 6 głośników to nic innego jak normalne 4 głośniki w drzwiach + 2 wysokotonowe na wysokości lusterek bocznych. Zatem "pompowania" basem raczej się nie spodziewaj ;).

Gość kisiaczka

chce tylko w tej acencie plus przyciemnic szyby u nich i jestem ciekawa czy one tez beda z atestami?? bo autko juz jest sciagane tylko jest w innym salonie, opcja jest przyciemnienia i ksztuje 650zl, tylko ciekawa jestem czy one beda mialy atesty i tp. wie ktos?/ czy to takie zwykle przyciemnienie tak jak bym to sobie sama prywatnie zrobila

oczywiście,że będą miały atest - żadna szanująca się firma nie będzie kleić nie atestowanych folii, bo pierwszy lepszy zmyślny misiek z drogówki każe je odrywać

radzę szybko poszukać w necie adresu pobliskiego, specjalistycznego warsztatu zajmującego się szybami i foliami. Porównaj cennik usług.Możliwe,że zrobią ci to równie fachowo (w końcu tym się zajmują, mają wybór odcieni, kolorów, stopni przyciemnienia i oczywiście atesty - możesz sobie np zażyczyć, żeby okna w drzwiach tylnych i tylne trójkątne była maksymalnie ciemne a szyba tylna nieco jaśniejsza - pokażą ci, doradzą, obejrzysz sobie folie przed montażem) i taniej. Podejrzewam zresztą, że diler u którego kupujesz auto i tak nie będzie sam zakładał tych folii, tylko zleci robotę właśnie takiemu warsztatowi, z którym ma układ.I jeszcze zarobi na pośrednictwie. Identycznie robią dilerzy, u których zamawia się instalkę LPG

Gość kisiaczka

Dzieki za podpowiedz poczekam co odpisza mi w mailu , pewnie dopiero w poniedzialek no ale coz;) Dzieki jeszcze raz za info.Bo chodzi mi o to zeby policja nie mogla sie przyczepic jakby co;)

Hmmm....kobieta....przyciemniane szyby :dribble: :dribble: :dribble:

Gość Czeslaw4

Dzieki za podpowiedz poczekam co odpisza mi w mailu , pewnie dopiero w poniedzialek no ale coz;) Dzieki jeszcze raz za info.Bo chodzi mi o to zeby policja nie mogla sie przyczepic jakby co;)

Kiedy kupowałem swojego I-Way, żona była bardzo zawiedziona, że szyby są ciemnione. Po kupnie zaakceptowała, ale powiem Ci, że Notek ładniej wygląda z szybami nie ciemnionymi.

To, że kupujesz Acenta+ nie żałuj, bo on różni siętylko od I-Way brakiem nawigacji, która jest badziewna i ja dalej korzystam z Automay na szybę.

Gość kisiaczka

No kobieta i przyciemniane szyby, wybacz nie jestem typowa kobieta hehehhe,, prawko mam 4 lata i nigdy nie mialam wypadku ani stluczki.A szyby rprzyciemniane w ogole mi nie przeszkadzaja>>?? podejrzewam ze my kobiety mamy i tak lepszy wzrok hehehe;) tak zartem.Zobaczymy co wyjdzie z tymi szybami czekam do poniedzialku;)Dla jednego lepiej wyglada z przyciemnionymi dla innego nie.Jeszcze zobacze jak juz autko przyjedzie i je ogladne na miejscu i zobaczymy jaka decyzje podejme;) ale dzieki za odpowiedzi milo posluchac i poczytac co pisza osoby ktore juz maja te auta;)