JACKO29 Opublikowano 10 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2012 Znajdź jakąś Śnieżynkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jwa Opublikowano 11 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2012 Ale to też i mój cały światopogląd padł w gruzy. I kto mi teraz przyniesie nowe skarpetki i gatki???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dar1962 Opublikowano 12 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2012 ford b-max i opel meriva powinien się uczyć, co to znaczy wygodny dostęp do wnętrza http://www.wimp.com/cardoor/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 12 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2012 Muszę pomyśleć nad przeróbką w 126p...będzie na wsi szał! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g.a.polak Opublikowano 12 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2012 (edytowane) Muszę pomyśleć nad przeróbką w 126p...będzie na wsi szał! poprawiło by to zwłaszcza dostęp do tylnej kanapy w maluchu Edytowane 12 Grudnia 2012 przez g.a.polak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manix Opublikowano 21 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2012 właśnie się dowiedziałem że notek 1.4 ma pasek rozrządu,a wymiana jego kosztuje ok.700zł Redaktorek się popisał"Prosta jednostka napędowa nie cierpi na typowe awarie, sumiennie serwisowana sprawuje się wzorowo. Trzeba jednak pamiętać o wymianach oleju i rozrządu - koszt 350-700 złotych w zależności od producenta " http://moto.wp.pl/ka...,wiadomosc.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dar1962 Opublikowano 22 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2012 pociesz się,że w 1,6 wymiana łańcucha i ślizgów jest jeszcze droższa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
was79 Opublikowano 22 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2012 leże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g.a.polak Opublikowano 22 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2012 Hehe ;-) Koleżanki i Koledzy, życzę Wam na nadchodzące Święta Bożego Narodzenia wszystkiego dobrego. Ale w sensie, żeby Wam wszystko smakowało :-) Ponadto radości i spokoju. Wysłane z mojego MT11i za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dar1962 Opublikowano 23 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2012 z okazji zbliżających się Świąt Bożego Narodzenia wszystkim koleżankom i kolegom z przemiłego forum nissanklub.pl pięknej, białej Wigilii w rodzinnym gronie, wszystkiego, co najlepsze a szczególnie żeby Notki bez kapryszenia zawsze szczęśliwie i wszędzie bezpiecznie Was dowiozły - życzy Darek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 23 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2012 Zdrowych Wesołych i miło spędzonych Swiąt w rodzinnym gronie(i nie tylko) wszystkim Kierowniczkom i Kierownikom życzy Jacek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
was79 Opublikowano 23 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2012 +1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ranger Opublikowano 23 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2012 No i żeby Notki lub inne Nissany dowiozły Was wszystkich bezpiecznie do rodzin i znajomych. A Darka i jego rodzinę - oczywiście Drakula . Zdrowych i pogodnych Świąt . PRZEMEK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manix Opublikowano 23 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2012 Najwspanialszych Świąt Bożego Narodzenia ,w gronie rodziny i przyjaciół.Oby święta były odlotowe,prezenty wspaniałe,a wszysty szczęśliwi życzy Krzysztof. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
graphia Opublikowano 23 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2012 Życzenia wszelkiej pomyślności. Wesołych Świąt i do siego roku 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dar1962 Opublikowano 29 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2012 korzystając z pięknej pogody wybrałem się dziś nad Jezioro Białe (6 km) Drakula została na brzegu, ja jeździłem a córa utrwalała moje popisy - czy jest coś takiego jak Skating Haven? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ranger Opublikowano 29 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2012 Dobry szeroki ślizg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g.a.polak Opublikowano 29 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2012 korzystając z pięknej pogody wybrałem się dziś nad Jezioro Białe (6 km) Drakula została na brzegu, ja jeździłem a córa utrwalała moje popisy - czy jest coś takiego jak Skating Haven? zanim zobaczyłem fotki, to myślałem, że jeździłeś drakulą :-) Wysłane z mojego MT11i za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość weber29 Opublikowano 29 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2012 Wspaniałej zabawy Sylwestrowej i Szczęśliwego Nowego Roku 2013 dla wszystkich forumowiczów życzy- Krzysztof . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dar1962 Opublikowano 30 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2012 zanim zobaczyłem fotki, to myślałem, że jeździłeś drakulą :-) lód jest na razie za cienki, ale może jeszcze kiedyś spróbuję. Drakule na żer wychodzą po zmroku więc moja odpoczywała na brzegu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
graphia Opublikowano 30 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2012 Jaaaaaaaki czysty! To terenówka czy bulwarówka w końcu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dar1962 Opublikowano 30 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2012 Jaaaaaaaki czysty! To terenówka czy bulwarówka w końcu? umyłem go wczoraj, przez ponad 2 miesiące nie widział myjni a tuż po świętach zaliczyliśmy jeszcze z córką malutki off road po leśnych drogach - następnym razem wrzucę fotkę przed myciem - błocko na aucie wygląda jak biżuteria - nie wiem jak X-trail, ale przy sporej prędkości DD ma wyjątkową manierę do wrzucania zawartości kałuż na maskę silnika,przednią szybę a nawet dach. Co ciekawe, identycznie robił LR Freelander którym jeździłem kilka lat w firmie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
graphia Opublikowano 30 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2012 Mój były X był typową bulwarówką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 31 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2012 SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU !wszystkim kierownikom i kierowniczkom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ranger Opublikowano 31 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2012 Zdrowia i oby 2013 był lepszy od 2012. Wszystkiego najlepszego w nowym roku! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi