JACKO29 Opublikowano 22 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2013 Tak należy traktować fotoradary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oskar Opublikowano 22 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2013 Ja wolę jednak 4 koła niż 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oskar Opublikowano 22 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2013 Też tak kiedyś mówiłem... nie mam prawo jazdy kat. A, pozostaje mi tylko skuter Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
graphia Opublikowano 22 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2013 Ja mam 50% na 50%. A od wiosny do jesieni to nawet 80% 2 koła 20% 4 koła Choć w 2012 niestety tylko 4 koła, mam nadzieję że w 2013 więcej będzie 2 koła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 22 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2013 A ja mam 2x po 4 koła W jednym 250 pojemności i 18 kucyków Super frajda pośmigać zwłaszcza teraz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 23 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2013 Nie ,nie rejestrowałem choć ma homologacje.Do śmigania po łąkach ,hałdzie i nieużytkach i odśnieżania nie potrzebowałem rejestrować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
johnrambo Opublikowano 29 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2013 Dalsza część dyskusji z: http://forum.nissanklub.pl/index.php/topic/65484-zakup-note-pytania-i-rozwazania/page__st__398#entry901766 Note niekoniecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość maggie_l Opublikowano 29 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2013 Lista uzupełniona Zdjęcie będzie, jakie zobaczymy Jak narazie czekam aż pewna szacowna firma określi się co do mojego telefonu bo bez niego mogę tylko pomarzyć o fotkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
johnrambo Opublikowano 29 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2013 Opowiedz nam coś o sobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość maggie_l Opublikowano 30 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2013 johnrambo - a co chciałbyś wiedzieć? Temat to tu raczej zakupowy więc chyba nie wypada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g.a.polak Opublikowano 30 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2013 No to w takim razie na przykład co lubisz kupować i dlaczego ;-) Wysłane z mojego MT11i za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość maggie_l Opublikowano 30 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2013 (edytowane) Ależ dociekliwi jesteście. Cóż, ostatnio samochody Pozbyłam się starego, małego diesla i wybór raczej przypadkowy padł na Nota. A kombinacji było wiele i każda z innej bajki. Począwszy od saaba 9-3 czy corolli verso, przez forestera, premacy, liane aż do nota Note się trafił jak pisałam od dealera, po 1szym właścicielu, serwisowany, bezwypadkowy i w dobrej cenie więc szkoda było przepuścić taką okazję i oto jest A samochody uwielbiam (wcale nie za ich kolor bo tak zwykle postrzegane są kobiety- kierownice ), jazdę oczywiście jeszcze bardziej. Edytowane 30 Stycznia 2013 przez maggie_l Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gmarcin Opublikowano 31 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2013 o maggie! kupilaś mnie i już Cie uwielbiam, celowałas w auta mych marzeń: - saab 9-3 - to ma niespelniona milosc młodzieńcza - corolla verso miłośc z rozsądku:) wlasnie na nią poluje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość maggie_l Opublikowano 31 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2013 (edytowane) Gmarcin - no to jak kiedyś postanowisz spełnić marzenia to daj znać. Chętnie pomogę znaleźć fajnego Saabika bo wiem gdzie szukać. No i trochę się na nich znam. Zresztą nie wykluczam że sama zapoluję na sztukę A corolke szukasz u nas czy za granicą? Mogłam kupić notesa albo corolke i wygrał notes bo był pewniejszy ale mam namiar na corolke w holandii Jacko - dzięki za przeniesienie Edytowane 31 Stycznia 2013 przez maggie_l Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 31 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2013 Eeee tam,to nie ja...nie mam takiej mocy :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ranger Opublikowano 31 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2013 Moderacja czuwa :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość maggie_l Opublikowano 31 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2013 No gapa ze mnie. Tak czy siak dzięki chłopaki I przy okazji szybkie pytanie: zalałam notka i skasowałam mu liczniki. I na tym gdzie powinna być ilość km do przejechania jest coś nie tak. Liczy w górę zamiast w dół/ Zamiast podać ileś setek i w dół liczy mi w górę, teraz jest jakieś 50 pare? Jakby co to napewno nic mi się nie pomyliło. O co mu chodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gmarcin Opublikowano 31 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2013 (edytowane) ile masz pozycji w liczniku klikając? p.s. a corolki szukam krajowej. Mam dosc aut zza odry od dziadka, do kosciola, do lidla, z ksiązką serwo co to kawa sie wylała na nią lub sie zgubiła....nie mam już zdrowia. Jak dzwonie i szukam to mam obraz stetryczalych dziadków po alzhaimerze z autami IGŁA. Niby IGŁA, niby od dziadka a wszystko pogubione:) maggie: http://forum.nissanklub.pl/index.php/topic/78043-komputerek-pokladowy/ post Dar1962 trzeci od góry...tak masz? Edytowane 31 Stycznia 2013 przez gmarcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
was79 Opublikowano 31 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2013 Ładny downgrade - forester, 9-3 i wybrać... note Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ranger Opublikowano 31 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2013 I przy okazji szybkie pytanie: zalałam notka i skasowałam mu liczniki. I na tym gdzie powinna być ilość km do przejechania jest coś nie tak. Liczy w górę zamiast w dół/ Zamiast podać ileś setek i w dół liczy mi w górę, teraz jest jakieś 50 pare? Jakby co to napewno nic mi się nie pomyliło. O co mu chodzi? To jest licznik wskazujący ile możesz przejechać na paliwie, które masz w zbiorniku. Ten parametr jest przeliczany na bieżąco. Autko jak stało w salonie, to pewnie było odpalane, jeździło tylko po terenie salonu. Średnie spalanie wyszło duże i oszacowana przez komputer ilość kilometrów do przejechania mała. Teraz zatankowałaś, jeździsz "normalnie", spalanie spada i komputer pokazuje coraz to większy dystans możliwy do przejechania na paliwie w zbiorniku. Spokojnie - tak będzie do pewnego momentu. Za chwilkę na pewno będzie spadać - jak się parametr spalania średniego ustabilizuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość maggie_l Opublikowano 31 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2013 Ładny downgrade - forester, 9-3 i wybrać... note Forester był za drogi niestety, a Saabik mi się marzy starszy przed zmianą budy - cena spoko ale ryzyko duże - musze na spokojnie poszukać pewniaka i raczej nie od nas A note cóż - rozsądek wygrał, za dobra okazja żeby nie skorzystać ile masz pozycji w liczniku klikając? p.s. a corolki szukam krajowej. Mam dosc aut zza odry od dziadka, do kosciola, do lidla, z ksiązką serwo co to kawa sie wylała na nią lub sie zgubiła....nie mam już zdrowia. Jak dzwonie i szukam to mam obraz stetryczalych dziadków po alzhaimerze z autami IGŁA. Niby IGŁA, niby od dziadka a wszystko pogubione:) maggie: http://forum.nissank...erek-pokladowy/ post Dar1962 trzeci od góry...tak masz? Tak, dokładnie tak mam. Corolki takiej pewnej i krajowej radze szukać po salonach - może trafi Ci sie taka okazja jak mi z notesem To jest licznik wskazujący ile możesz przejechać na paliwie, które masz w zbiorniku. Ten parametr jest przeliczany na bieżąco. Autko jak stało w salonie, to pewnie było odpalane, jeździło tylko po terenie salonu. Średnie spalanie wyszło duże i oszacowana przez komputer ilość kilometrów do przejechania mała. Teraz zatankowałaś, jeździsz "normalnie", spalanie spada i komputer pokazuje coraz to większy dystans możliwy do przejechania na paliwie w zbiorniku. Spokojnie - tak będzie do pewnego momentu. Za chwilkę na pewno będzie spadać - jak się parametr spalania średniego ustabilizuje. Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
johnrambo Opublikowano 31 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2013 (edytowane) Maggie (jak z "Przystanku Alaska") tu tematy dowolne jak tytuł wskazuje . To ja będę pytał: 1. Lubisz kiełbaskę z ogniska ? 2. Ulubiony kolor ? 3. Masz siostrę ? 4. Gdzie spędzasz urlop ? Edytowane 31 Stycznia 2013 przez johnrambo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość maggie_l Opublikowano 31 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2013 Maggie (jak z "Przystanku Alaska") tu tematy dowolne jak tytuł wskazuje . To ja będę pytał: 1. Lubisz kiełbaskę z ogniska ? 2. Ulubiony kolor ? 3. Masz siostrę ? 4. Gdzie spędzasz urlop ? 1. zawsze + dobre piwko i jeszcze lepsze towarzystwo 2. brak - zależnie od nastroju mi się zmienia 3. nie 4. morze, góry i mazury, ew. Chorwacja ale za rzadko To jak ja tu takich zwierzeń dokonuję to może ktoś mi potowarzyszy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 31 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2013 Johny zarzuca sieć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ranger Opublikowano 31 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2013 No proszę, dziewczyna na forum i już się zaczyna . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi