manix Opublikowano 10 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2013 kolego weber29 - można drwić zarówno z mego wyboru jak i samej marki. Jestem jednak, jak widać w dość licznym towarzystwie - ta liczba dotyczy modelu a nie całej produkcji - a'propos - wie ktoś, ile sprzedało się note? Dotąd 970tyś.O dziwo tiidy już prawie 2 milony Ale to ze względu na Rosję i Chiny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dar1962 Opublikowano 10 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2013 więc biorąc pod uwagę,że DD sprzedaje się od wiosny 2010 a mamy dopiero początek 2013 - w ciągu 3 lat to wynik naprawdę niezły - tym bardziej,że 70% to wersje kompletnie wyposażone oscylujące średnio wokół kwoty 60-65 tys PLN. Note jest na rynku europejskim od 2005 lub 6? Dobry wynik Tiidy wynika z tego,że będąc niewiele droższym autem od Note jest znacznie obszerniejsza, ma większy bagażnik i przynajmniej na moje oko jej wnętrze jest wykonane ze znacznie lepszych materiałów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manix Opublikowano 10 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2013 NOTE-końcówka 2006 Cena za tak duze autko robi swoje i prosta budowa też atut.Co do tiidy to cena w EU(szczególnie z początku)była mocno zawyżona przez miejsce produkcji(cło i morski transport)W usa(versa) to był najtańszy dostepny sedan w tej klasie.Najtansza wersja była dostępna za 9999USD Między innymi dlatego była tam autem roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dar1962 Opublikowano 12 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2013 w poniedziałkowym numerze"Motoru" fajny,obszerny i co tu gadać, dość pochlebny artykuł-test używanego Note - na tapetę wzięto benzynową 1,4 Acentę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 12 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2013 Redaktor się zmienił...a może ktoś zapłacił? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość maggie_l Opublikowano 12 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2013 Dart - no ja dziś oddałam się lekturze w przerwie w pracy Najbardziej podoba mi się zdanie z podsumowania: "Pod względem praktyczności stanowi ekstraklasę." No i dostał 5 gwiazdek. Kurcze a ja się z bagażnikiem nijak nie moge dogadać. Ten flexi board to chyba na złość mi i trzeba się będzie go pozbyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 12 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2013 Chyba żartujesz!? Niektórym tego elementu brakowało i chcieli dokupić! Jesteś pierwszą której to przeszkadza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość maggie_l Opublikowano 12 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2013 Zawsze byłam oryginalna. A tak na poważnie to nie mam pomysłu jak to wszystko rozsądnie zagospodarować żeby miejsca nie tracic. Na dole mam klucz do kół, kable, płyn, apteczke i sporo wolnego miejsca. Za to na górze jak zrobie porządne zakupy to się nie mogę zmieścić a podnosić pół dołu żeby coś tam upchąć to masakra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 12 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2013 Klucz do kół pod deskę między koło i wnękę...zaraz,zaraz,ale przecież na klucz do kół jest wyprofilowana wkładka styropianowa obok koła!Apteczka przyczepiona rzepem do oparcia w dolnej części bagażnika... i już jest porządek Ja jak robię zakupy to i dół mam wolny i górę(oczywiście przed ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość maggie_l Opublikowano 12 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2013 Ale ja mam specjalny klucz ;P Wiesz jakby komuś na drodze trzeba było pomóc A kable gdzie? Wiem wiem po co kable jak się ma assistance? Już tak mam że musze mieć wszystko na jakby co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 12 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2013 Ja też mam dodatkowy klucz,wyobraź sobie czteroramienny,składany i mieści mi się obok koła kable też zwinięte i wsadzone od strony klapy przy kole,do tego komplet żarówek,komplet głównych H4 i bezpieczniki i bagażnik jest pusty Oj Meggi,coś mi się wydaje że obszar bagażnika Cię przerasta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ranger Opublikowano 12 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2013 Ale ja mam specjalny klucz ;P Wiesz jakby komuś na drodze trzeba było pomóc A kable gdzie? Wiem wiem po co kable jak się ma assistance? Już tak mam że musze mieć wszystko na jakby co Trzeba wziąć jakiś "pudełkowy" pokrowiec - np. czasem są takie przy suszarko-lokówkach, upchnąć tam przewody, klucz i itp i włożyć pod siedzenie kierowcy. Sporo tam miejsca. Żeby się ten "zasobnik" nie przemiszczał, można na jego spód podkleić kawałek rzepa - część z "igiełkami". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość maggie_l Opublikowano 12 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2013 (edytowane) Jacko - mam dokładnie taki sam klucz Dobra, jutro biore sie do roboty i jakoś ogarne ten bagażnik Popatrze, poupycham i jakoś pójdzie. Kurcze muszę się chyba psychicznie przestawić że miejsca jak w saabie 9-3 i mazdzie premacy to tam nigdy tyle nie będzie. Czasy wrzucania wszystkiego i nieograniczonej przestrzeni się skonczyły Edytowane 12 Lutego 2013 przez maggie_l Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 12 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość maggie_l Opublikowano 12 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2013 :D ha ha ha dobre Jacko, dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manix Opublikowano 12 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bullterrierMJ Opublikowano 12 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2013 Dobre... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manix Opublikowano 12 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2013 Oj,Ojciec Tadeusz będzie zły na Jarka,oj będzie zły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dar1962 Opublikowano 12 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2013 fotka z Prezesem ekstra Kurcze a ja się z bagażnikiem nijak nie moge dogadać. Ten flexi board to chyba na złość mi i trzeba się będzie go pozbyć. można: wywalić go i zostawić w garażu, położyć płasko na samym dnie albo nauczyć się korzystać - nie wiem, czy zwróciłaś uwagę,że po bokach bagażnika mniej więcej w połowie są pionowe wgłębienia - rowki. Można tam wsunąć jedną z tych desek pionowo i masz podzielony na pół bagażnik na dwie przegródki, idealny na różne latające zakupy.Albo położyć tylko połówkę i masz półkę na delikatniejsze zakupy Może któryś z kolegów pstryknie parę fotek różnych konfiguracji i możliwości wykorzystania tego flexi? Wszystkie graty typu klucze, kable,rękawice itp należy upchnąć we wnęce koła pod podłogą bagaźnika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość maggie_l Opublikowano 13 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2013 Dart - o rany, nie widziałam tych rowków A to już jak dla mnie fajna opcja. Pobawie się dziś troche tym bagażnikiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piranha4 Opublikowano 13 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2013 Ja to robie tak-stawiam jedną deskę pionowe w te rowki o których mówił dar i między kanapą a tą deską mam kupę miejsca na klamoty ,potem przykrywam drugą deską coby ich niebyło widać,jak jadę do markietu to cięzkie zakupy stawiam na dole a lzejsze na górnej półce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 13 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2013 Pokonany. :jump: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oskar Opublikowano 13 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2013 Piękne :jump: :jump: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arek_sosnowiec Opublikowano 13 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2013 Dobra, jutro biore sie do roboty i jakoś ogarne ten bagażnik Popatrze, poupycham i jakoś pójdzie. A może część rzeczy upchnąć do fotela pasażera? Z tego co pamiętam pisałaś, że masz Acentę. Z drugiej jednak strony (na podstawie zawartości torebki mojej żony ) dla kobiety nawet w dwa rozmiary większym aucie będzie problem aby poupychać wszystkie "niezbędne" rzeczy . Może któryś z kolegów pstryknie parę fotek różnych konfiguracji i możliwości wykorzystania tego flexi? W salonie zazwyczaj są katalogi z oferowanymi autkami. Jeżeli dobrze pamiętam w katalogu Note były zdjęcia z wszystkimi możliwymi ustawieniami Flexi. Więc jeżeli trafi się po drodze jakiś dealer, to warto skorzystać. Pokonany. :jump: Oj tam. Człowiek mocno "zmęczony" po robocie do Lidla zaszedł, a tu jeszcze złośliwie mu tą poprzeczkę ustawili w drzwiach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość maggie_l Opublikowano 13 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2013 Kombinowałam dziś z tą podłogą , szukałam rowków i nic - wrrr... Coraz bardziej mnie to irytuje i nie wiem czym się skończy. Albo mam trefny bagażnik albo tą podłogę albo jestem blondynka ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi