piranha4 Opublikowano 13 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2013 Kombinowałam dziś z tą podłogą , szukałam rowków i nic - wrrr... Coraz bardziej mnie to irytuje i nie wiem czym się skończy. Albo mam trefny bagażnik albo tą podłogę albo jestem blondynka ;D Maggie jeżeli posiadasz instrukcję obsługi do nissana note to na stronie 2-26 w mojej instrukcji jest opisany i pokazany system flexi-board czyli tych desek w bagażniku,może to trochę pomoże. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g.a.polak Opublikowano 13 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2013 niektóre notki nie mają pionowysz sczelin do pionowego mocowania flexi board. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość maggie_l Opublikowano 13 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2013 Buuuu - why me? Ale ze mnie farciara, a miało być tak pięknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ranger Opublikowano 13 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2013 Trochę lipa... U mnie to jest ale nie myślałem, że są egzempalrze bez tych "wcięć". Nie korzystam z tego zbyt często ale jak się już ma flexiboard, to możliwość "postawienia" jednej półki pionowo przydaje się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość maggie_l Opublikowano 13 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2013 Kurcze w sumie dobrze że się wyjaśniło bo już myślałam że mi się na oczy rzuciło i naprawde totalna blondynka ze mnie. A z drugiej strony miałam nadzieję że jednak nie dowidzę bo fajne te rowki by były i już koncepcję nawet miałam. Cóż, pozostaje mi przetrawić tą wpadkę notka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g.a.polak Opublikowano 14 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2013 (edytowane) nie wiem jak oni to montowali :-) ja mam na przykłąd wersję tekna po FL i nie mam tych rowków chyba co było na półce to angol montował :-) i było mu wszystko jedno czy składa wersję acenta, visia czy tekna, plastik to plastik Edytowane 14 Lutego 2013 przez g.a.polak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
johnrambo Opublikowano 14 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2013 mocne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ranger Opublikowano 14 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2013 Dziecku chyba nic poważnego się nie stało. Widać na poklatkowym, że facet dostrzegł w ostatnie chwili niebezpieczeństwo i zareagował. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oskar Opublikowano 14 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2013 taa, jakby nie podskoczył to by było pozamiatane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tofu Opublikowano 14 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2013 ale i tak widać że przegioł drzwi na drugą stronę ,,, poszedłbym i zaje,, tego kierowce ,,, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matus Opublikowano 14 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2013 ale i tak widać że przegioł drzwi na drugą stronę ,,, poszedłbym i zaje,, tego kierowce ,,, Tak tylko, że ten kierowca Note'a też zachował sie lekkomyślnie.Nie zatrzymuje sie pojazdu na środku drogi . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g.a.polak Opublikowano 14 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2013 Tak tylko, że ten kierowca Note'a też zachował sie lekkomyślnie.Nie zatrzymuje sie pojazdu na środku drogi . chyba że w Rosji :-) Wysłane z mojego MT11i za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tofu Opublikowano 15 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2013 zatrzymał sie przy prawej krawędzi "asfaltu " reszta z prawej to błoto ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oskar Opublikowano 15 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2013 wygląda bardziej na glino - błoto.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matus Opublikowano 15 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2013 zatrzymał sie przy prawej krawędzi "asfaltu " reszta z prawej to błoto ? Tak, tylko kierwoca chyba Vectry wybrał może i lepsze rozwiązanie , bo uciekał na pobocze w innym wypadku poszedłby na czołówkę i by było jeszcze gorzej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
graphia Opublikowano 16 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2013 Kierowca Vectry zachował się dobrze po tym jak zachował się beznadziejnie! i nie zachował bezpiecznej odległości od nagrywającego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g.a.polak Opublikowano 17 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2013 takie tam o wyższości gazu.. a nie, czekaj, wróć, o wyższości benzyny nad gazem i przestroga dla zwolenników kuchenek gazowych i absolwentów wyszej szkoły gotowania na gazie http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=9ee2QaUR4IA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manix Opublikowano 17 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oskar Opublikowano 18 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2013 takie tam o wyższości gazu.. a nie, czekaj, wróć, o wyższości benzyny nad gazem i przestroga dla zwolenników kuchenek gazowych i absolwentów wyszej szkoły gotowania na gazie a teraz przestroga przed benzyną http://www.youtube.com/watch?v=xpiZtfG90yo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ranger Opublikowano 18 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2013 Ale ugasił Zuch chłopak - nie wymiękł . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g.a.polak Opublikowano 18 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2013 a teraz przestroga przed benzyną przynajmniej mu nie wybuchło jak tamten piekarnik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oskar Opublikowano 18 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2013 przynajmniej mu nie wybuchło jak tamten piekarnik zazdrościsz piekarnika widzę przynajmniej mu nie wybuchło jak tamten piekarnik pamiętaj, żeby nie tankować w swetrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 23 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2013 :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jwa Opublikowano 23 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2013 (edytowane) Jak klient dba o auto??? Edytowane 23 Lutego 2013 przez jwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 23 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2013 A wielkie mi halo!Wystarczy dospawać i bedzie jak nówka.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi