Gość rur Opublikowano 27 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2012 PILNIE Szukam kółka zębatego silniczka wycieraczek przód do Tino. Trzpień kółka zatarł się w obudowie, co skutkowało zatrzymaniem się samego kółka a silniczek napędzał "ślimaka" co w efekcie wytarło kilka zębów kółka z tworzywa sztucznego. Kupiłem na allegro kompletny silniczek ale okazało się że mimo że jest sprawny to kólko jest w tym samym stanie. Problem z wycieraczkami jest Wam dobrze znany. Może ktoś kto adaptował silniczek z innego auta, ma takie kółeczko do odsprzedania? wiem że są conajmniej dwa rodzaje ( różnie toczon wałki ) jak na zdjęciach sprawa pilna gdyż 5 czerwca musze jechać do Poznania, a jestem z Krakowa, kawełek jest i bez wycieraczek troche lipa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kiertom Opublikowano 28 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2012 Miałem ten sam problem, tylko u mnie posypało się więcej zębatek (kółko nie do kupienia). Kupiłem na szrocie 2 silniczki od caro+ po 30 zł. Usiedliśmy z sąsiadem (mieliśmy też parę piwek i w jeden wieczór daliśmy radę. Instrukcję przeróbki oczywiście znajdziesz na forum. Jest jakiś gość na allegro co odnawia silniczek za około 300zł, a ja mam za 60 zł jeszcze jeden na zapas. Pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość grmarcin Opublikowano 3 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2012 Cześć. Udało Ci się może jakoś poradzić z tym kółkiem zębatym bo mam ten sam problem ( na dużej cześci obwodu wytarta). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.