Gość Scream_no1 Opublikowano 3 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2012 Witam Mam do sprzedania most tylny z blokada LSD z Terrano I 3.0, przełożenie 4.38. Most wyciągnięty z auta które miało trochę ponad 300 000. Most kupiłem dla tarczobębnów i kompletnych hamulców. Przerabiam w pickupie bębny na tarcze. Most ma wymontowane półosie (przy okazji info: półoś na 31 zębów na wieloklinie). w moście nie ma oleju (co raczej jest oczywiste dlaczego), spuszczony olej był bardzo czysty. Szpera jak most był w całości stawiała bardzo duży opór. Niemniej nie miałem możliwości sprawdzenia jak sprawuje się na aucie. Preferowany odbiór osobisty!!! Jeśli ktoś będzie chciał może rozebrać dyfer do końca w celu sprawdzenia płytek itp. jest taka możliwość. Sprzedaje jako niesprawdzony tel. 696204904 Link do aukcji http://allegro.pl/sh...item=2395660166 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kylo_k2 Opublikowano 11 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2012 dużo roboty z przekładką bębnów na tarcze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Scream_no1 Opublikowano 16 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2012 nie ma tragedii, trzeba wszystko pomierzyć i wytoczyć dwa pierścienie dystansujące do łożysk. a potem to już się składa tak jak fabryka przykazała, trzeba jeszcze wykombinować mechanizm linki (w 3.0) są linki wleczone po drążkach), ja użyłem tych dźwigienek z bębnów. Jak znajdę chwilę to wrzucę zdjęcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.