Mateuszz Opublikowano 6 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2012 paruje mi przednia lewa lampa jak ja zdemontować wysuszyć? uszczelnić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość budmiller Opublikowano 6 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2012 Troszke roboty jest żeby zdemontować lampe ale nie ma tragedi.Dopiero jak zdemontujesz to zobaczysz gdzie może jest uszkodzona obudowa lampy i dla tego paruje.Całego zderzaka nie musisz ściągać wystarczy z tej strony z której potrzebujesz wykręcić śruby i kołki z boku i w nadkolu i będziesz miał dojście do śruby lampy.Załączam schematy dla usprawnienia demontarzu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateuszz Opublikowano 8 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2012 a gril trzeba sciagnac? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość budmiller Opublikowano 8 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2012 Jak dobrze pamiętam to tak,ale demontarz grila to mały pikuś od góry pare kołków i od przodu takie sprytne zatrzaski które trzeba śrubokrętem przekręcić.Masz na schemacie zaznaczone. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateuszz Opublikowano 8 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2012 wielkie dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alkaspaw Opublikowano 10 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2012 Oprócz atrapy trzeba zdjąć zdeżak a woda dostaje się przez żarówkę kierunkowskazu lub pozycji ja u śiebie zalatwiłem to wazeliną techniczną smarujesz uszczelkę oprawki żarówki i nie żałujesz smaru na złącze elektryczne oprawki bo to też podejżane połączenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lisowczyk Opublikowano 26 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2012 nie trzeba ściągać zderzaka ! - tylko grill (oprócz tych spinek 4szt, są tez 2 takie dziwne kwadraciki obok reflektorów - trezba je obrócic o 90stopni ) - następnie 3 wkręty w nadkolu (nadkole jest elastyczne można delikatnie odgiąć- nic nie peknie!) - a potem juz raczki jak u ginekologa i klucz nasadka z grzechotka 10tka i ok jak potrzebujesz więcej info - pisz - pomogę (rozbierałem tydzień temu:)) - przerabialem lampy z USA na te chore przepisy w UE:) (pomaranczowe = biale postojowe) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.