Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

kodowanie kluczyka

mar37

Rekomendowane odpowiedzi

witam mam pytanko.może ktoś wie gdzie w Kielcach lub okolicy jest dobry fachura od kodowania kluczyka.mam dorobiony drugi na orginalnym grocie ale nie jest zakodowany do immobilajzera.auta nie odpale.tylko otwarcie z klucza i zapłon w aucie.zapasowa pestka do centralnego też by się przydała.może ktoś coś wie... :wave:

witam mam pytanko.może ktoś wie gdzie w Kielcach lub okolicy jest dobry fachura od kodowania kluczyka.mam dorobiony drugi na orginalnym grocie ale nie jest zakodowany do immobilajzera.auta nie odpale.tylko otwarcie z klucza i zapłon w aucie.zapasowa pestka do centralnego też by się przydała.może ktoś coś wie... :wave:

Zapraszam. Zakoduje ci klucz. tel. 602413446.

jak dobrze poszperasz po forum to znajdziesz podobno jest jakaś spona na kodowanie

No to będzie musiał długo i ciężko szukać.

W tym guscie to się robi synchronizację pilota jak padnie a nie kodowanie transpondra do NATS'a. Nie da darmo Nissan otrzymał nagrodę za Natsa żeby sobie można było w byle jaki sposób transpondr dokodować. Do tego potrzebny jest pin do immo i odpowiedni tester do kodowania.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...